Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Pharmatex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dertelik kérdése:

Lehetek terhes? Pharmatex tabletta!

Figyelt kérdés
2x használtunk pharmatex tablettát.mind a 2x tusfürdövel fürödtem elötte és "belül"is megmostam.magam.szappannal.holnap lesz ovuláciom és elözö két napban szexeltünk!mekkora az esélye h terhes legyek?

2016. ápr. 4. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Beléd élvezett?
2016. ápr. 4. 16:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen mind a 2x!nem.mostam.ki utána...
2016. ápr. 4. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég esélytelen...
2016. ápr. 4. 17:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak mert azt irták h a szappan még nyomokban is bontja a hatóanyagot...
2016. ápr. 4. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Így van rá esély, bár ezzel a tablettával kb mindig, óvszer/megszakítás mellé ajánlott, mert a spermiumok képesek 2-3napig életben maradni odabent, a tabletta pedig nem hatástalanítja azért mindet.

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

2016. ápr. 4. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Előtte, utána 2 órával nem szabad fürdeni a szappan miatt.
2016. ápr. 4. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen a pharmatextől bármi lehet... Főleg ha beléd is élvezett. Tehát igen, megvan az esélye.
2016. ápr. 4. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Elötte fürödtem tusfürdövel és még utána szappanos.kézzel.ameddig beértem kimostam magam....vizzel nem csak szappanos kézzel....
2016. ápr. 4. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez a tabletta egyáltalán nem biztonságos,se a krém/kúp változata,körülbelül egy imával egyenértékű a hatófoka .

Van rá esély szerinte,elég nagy,főleg,hogy a kritikus napokban voltál :-/ az egyetlen biztonságos tagja ennek a termékcsaládnak a tampon verzió volt,sok-sok évvel ezelőtt,ki is vonták gyorsan a forglomból,nehogy a hormonális sz@rok helyett ezt használd .

Én már minden létező dolognak utánanéztem,pesszáriumtól elkezdve,komolyan minden,a legtöbbet vagy be s elehet szerezni,vagy annyira lutri ,hogy még mindig az óvszer az egyetlen biztonságos megoldás,ha nem szedhetsz hormonokat

2016. ápr. 4. 17:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem.lenne akkora gond ha "becsúszna"de nem.tudom...így h elötte szappannal fürödtem bizonytalan vagyok...ha utána hüvelyöblítést végeznék akkor a spermákat is.kiöblítem.nem?és akkor nem jutnak "fel"?holnap ovuláció szóval....
2016. ápr. 4. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!