Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűt fel kell íratni?
Figyelt kérdés
Lehet venni patikába vagy fel kell íratni? Hogy kell alkalmazni?2016. nov. 20. 21:18
1/7 anonim válasza:
szia ^^ 18f vagyok egyik barátnőm exem használt azt hiszem felkell iratni remélem tudtam segiteni ^^
2/7 anonim válasza:
MINDEN hormonális gyógyszer vényköteles!
3/7 anonim válasza:
Csak receptre adják.
Nőgyógyászhoz kell menni. Megmondod mi kell, már írja is. Nem igazán néz semmit már, ha megvolt az éves rákszűrésed. Házi orvos nem írhat fel ilyet.
4/7 anonim válasza:
Most közbevágok ide ne haragudjatok. 😊 Én úgy hallottam,hogy azt csak terhesség után lehet (ha már szültél). Ez igaz?
5/7 anonim válasza:
Igen, vényköteles és nem olcsó játék, ezt csak nőgyógyász írhatja fel vizsgálat után, érvényes rákszűréssel együtt írja fel. Több mint 1 éve használom, onnan tudom. Háziorvosok nálunk nem írják fel.
Utolsó: ez egy műanyag puha gyűrű amit csak a hüvelybe kell feltenni magunknak, 3 hétig van fent, majd 1 hétig szünet van, ekkor megjön a hormonmegvonás hatásra, nem kell hozzá szülés stb, nem spirál vagy hurok, hanem hormonleadó rendszer, ugyanaz mint a tabletta csak a nyálkahártyán át szívódik fel, nem kell naponta bevenni, nem baj a hányás-hasmenés. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem első alkalommal nőgyógyász írta fel, utána már a háziorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!