Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelygyűrűt tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelygyűrűt tényleg nem illik a hűtőben tárolni?

Figyelt kérdés
Tesóm beszólt, hogy eszembe ne jusson berakni, mert oda ő többet nem rak be kaját és felnyom anyáéknak és kidobják a szemétbe, merthogy nem kaja (nem azt, hogy ilyesmit használok, hanem hogy dobják ki a fenébe).

2016. okt. 9. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Igaza van tesódnak
2016. okt. 9. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan tárolhatod szerintem a hűtőben. Most akkor a tesóddal egy külön hűtőt akar venni neked? :D
2016. okt. 9. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne tarthatnád ott? Használatba helyezés előtt kell a hűtőben lennie, ergó steril nem értem mi baja a tesódnak.
2016. okt. 9. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

30fok felett ott kell különben elveszti a hatását, megkérdeztem a patikust. Télen nem kell, 25-28fokig fixen nincs baja.

Viszont: dobozban és sterilen lezárt zacskóban van egy puha műanyag gyűrű, ennyi. Még semmi köze nem volt hozzád és ekkor nem bocsát ki hormont, 30fok felett kezdi el leadni. Ergo semmilyen hatása nincs, nálunk a hűtőben van az ajtóban egy lekvár mögött... Senkit se érdekel, ugyanis a szüleim sem akarják hogy terhes legyek még és kidobjak 12ezret...! ;)

És még valami: sok gyógyszert kell hűtőben tárolni pl aranyérkenőcs, inzulinok, nehogy a tesódnak egyszer legyen valami ilyen gondja! ;)

2016. okt. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!