Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűt szeretném kipróbálni aki már tapasztalta válaszol nekem?
Én 7 hónapja használom. Imádom! Se hányás se hasmenés miatt nem kell aggódni.
Össze kell a közepén nyomni és úgy felhelyezni, rugalmas, egyszer-kétszer még fura de utána ráérezni. Bizonyos mélység után kirúgja magát a megfelelő helyre, nem érezni. A lényeg hogy bent legyen, mindegy hogy azon belül hol van, érintkezik a nyálkahártyával és felszívódik. 24 óránként 3 órát lehet kint a ciklus alatt és a felhelyezéseknél is ennyi a max idő, tehát hétfő reggel 8kor leveszed akkor egy hét múlva hétfőn 8kor de legkésőbb 11kor fel kell tenned.
Beléd élvezhet természetesen, nincs peteérés, elvékonyítja a méhnyálkahártyát és a ph is kellemetlenné válik a spermák számára. Ha nem csúszik be hiba, akkor a ciklusod minden napján védett vagy! Az elsőnél érdemes egy gyűrűt megvárni és a második felhelyezés után mehet gumi nélkül. Nekem ezt mondta a doki.
Nem tudja feltolni mert a méhszáj nem 5cm széles, az én párom nem is érzi már hogy bent van. Sőt sokszor legalább a helyére megy :D De mindig elérem, sőt mire ki kell venni, előtte való nap lejjebb jön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!