Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használ hüvelygyűrűt?
Már két fogamzásgátló mellett is lett köztes vérzésem (az egyiknél 7 hónap után, a másiknál 8 hónap után) akkor szerintetek a hüvelygyűrűnél is lesz? :( Mert ha minden kötél szakad, bevállalnám a drágábbat, csak lenne vmi ami megfelel. Illetve a tapasztalatok is érdekelnének vele kapcsolatban.
Tudom, az orvos nem helyettesíti ez az olda, szerdán megyek is dokihoz. Csak hátha valakinél ugyanez volt..? 20L
Nem biztos hogy lesz. Lehet elég a kevesebb hormon neked és a telítődés miatt mert a gyógyszerben azért több van jelentkezik a vérezgetés most.
Én tablettáról váltottam (két félét már szedtem) rá mert pattanásos voltam durván, azt hitték hogy alapból van és arra adtak olyan gyógyszert, aztán kiderült hogy mellékhatás... Mert sajnos szerepel köztük. A gyűrűnél nem! Mindkét gyógyszernél 2 hónapig volt szép a bőröm, után jött az akné... 5hónapja használom a gyűrűt és nincs pattanásom!
Egyébként az első 2hónapban kicsit tovább elhúzta a vérzést, barnás pecsétlésem volt 5-5napig a vérzés után, 3. gyűrűnél megszűnt. 4 gyűrű volt a teljes megszokás, addig néha volt hányinger és hangulatváltozás, de az 5.nél már egyáltalán nem.
Nálam nem okozott fertőzést vagy gondot, nem érzem, párom sem, nem is veszem ki szexhez. A vérzésem ennél végre csökkent! 5nap de 2 kivételével gyenge, a gyógyszereknél erős volt végig... annyi hogy most fájdalmas, tehát néha kell fájdalomcsillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!