Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretnem hagyni az egy het szunetet es egybe beszedni ket honapot. Lehetseges?
Szabad ilyet csinálni, de arra készülj fel, hogy akár hónapokig össze-vissza fog megjönni hónap közben! Nem biztos, de simán előfordulhat.
Ezt úgy szokták inkább, hogy csak 5-6db üres napot tartanak 7 helyett, tehát csak 1-2 nappal tolják el, de pl. egymás után 2 hónapban. De semmiképp nem többször!
koszonom a kommenteket! mindig rendesen szedem, a doki szerint rendben lesz csak felek tole h utana honapokig gond lesz ahogy itt irta valaki az iment. viszont ezt elore meg nemlehet tudni hogyan reagal ra a szervezetem sajnos :/
ha vannak meg tapasztalatok osszatok meg velem legyszi! :)
Én tologattam már mindkét módon (rövidebb szünettel meg egyben szedéssel is), soha nem volt belőle problémám, pecsételés sem, legfeljebb annyi, hogy a következő "rendes" vérzés más mennyiségű volt, mint az átlag - pl a rövidebb szünetnél alig-alig jött meg, az egyben szedésnél meg a következő erősebb volt.
Annyi a lényeg, hogy fél éven belül egynél többször nem érdemes (sőt, inkább minél ritkábban), illetve ha egyben szedni akarsz, akkor azért készülj fel esetleg pecsételésre, mert van, akinél jellemző néhány napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!