Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akiknél évek óta beválik a megszakításos módszer?

Barátnőméknél igen. Ő nem lett terhes két év alatt, bár ehhez szerencse kell, de lehet valamelyiküknek van valami baja. Az élvezetből viszont sokat elvesz ez a módszer: mi egyszer próbáltuk ki a barátommal, fogamzásgátló tabletta mellett, hogy milyen megszakítani, de egyikőnknek sem tetszett. Sokkal jobb, ha bennem megy el.
Viszont egyedüli "védekezésként" nem mernék kockáztatni az előváladék miatt.
18/L

Szüleimnél nem vált be :D
Én meg nem kockáztatnék, ismerősök között se tudok ilyenről.
Egyszer olvastam egy kísérletről, egy év alatt a megfigyeltek 80 %-a terhes lett.
Szóval :D

Olyat többet is ismerek, akik ilyen netes fórumokon olvasták, hogy milyen biztonságos, sokaknak évekig beválik. Ezen felbuzdulva kipróbálták.
Aztán pár hónapon belül sírva nézték a pozitív tesztet, hogy ez most hogy lehet?
Szóval tök jó ötlet reklámozni, hogy nektek szerencsétek van, ha csak egy abortuszhoz is hozzájárulsz ezzel, már megérte.
Én meg ismerek több párt, akik abszolút védekezés nélkül szexelnek, figyelik mikor van peteérés, hőmérőznek, stb. Papíron mindketten egészségesek és termékenyek, mégsem esett a csaj teherbe évek óta.
Ezek szerint, ha valakit minden másnap teleraknak, az is jó fogamzásgátló módszer, hisz van, akinél bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!