Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik fogamzasgatlo valt be?
Figyelt kérdés
A volinat szedtem eddig, de szeretnek valtani, mert mostanaban mindenfele mellekhatasokat erzek magamon.
Jo par eve ezt szedtem, idokozben lemaradtam, hogy melyeket ajanljak leggyakrabbam a nogyogyaszok.
Alacsonyabb hormontartalmut szeretnek es olyat, amitol nem hizok!
2016. nov. 9. 14:22
1/5 anonim válasza:
Nekem a Nuvaring, a hüvelygyűrű vált be! Ez most a legújabb és a legalacsonyabb hormontartalmú (nekem pont fele annyi lett mint a tabletta volt. Féltem tőle eleinte de a legjobb döntés volt hogy erre váltotta le a doki a tablettát, amitől iszonyatos pattanásos lettem (konkrétan a Belarától és a Diane 35től is!) és még sokan az ismeretségi körömben. Ezt nem felejtem el, nem érzem, annyi hogy az átállás (hisz feleződött a hormon) hosszabb volt, 4 hónapig volt pár mellékhatása (hányinger, ingerlékenység) de enyhültek, az 5.nél teljesen megszűntek.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! A huvelygyurutol odzkodom kicsit, egyelore csak gyogyszert szeretnek valtani. Esetleg a spiral merult még fel, korabban azt javasolta a dokim. A heten megyek hozza.
2016. nov. 9. 19:37
3/5 anonim válasza:
Én 2,5 éve szedek Yadinet, eddig semmi gond nem volt vele.
20L
4/5 anonim válasza:
"A huvelygyurutol odzkodom kicsit" - miért?
Nekem is ez vált be a legjobban, a világ egyik legjobb találmányának tartom.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy megosztottad a tapasztalatod!
Minden ujtol fel az ember, nyilvan mivel még soha nem hasznaltam huvelygyurut, ezert van bennem ez, bar gondolom pofon egyszeru lehet az egesz. Es nem mozdul el? Nuvaringet hasznalsz? Mellekhatasokat nem erzel magadon?
2016. nov. 11. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!