Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed? Melyik vált be?

Figyelt kérdés
Ha hízok tőle kicsit, az nem zavarna, mert amúgy is vékony vagyok.

2015. jún. 11. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos egyik se... :(
2015. jún. 11. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én cypromixet kaptam, mert pattanásos voltam, de azt egy évig szabad csak szedni, bár nagyon olcsó és szép lett a bőröm is, de akkor is a gumiban bízok, ott egyből tudod, ha baj van, nem csak 3 hónap múlva tudod meg, hogy 11 hetes terhes vagy
2015. jún. 12. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Rigevidonnal kezdtem,ami nagy hormontartalmú,de a doki öreg és régimódi volt,így azt írta fel:)

Váltottam Deciorára.Az kis hormontartalmú,modern gyógyszer.

Árban is jó.(4900,- körül van)

Én is vékony vagyok.Vártam,hogy hízzak,de nekem nem lett ilyen mellékhatása.A menstruációs görcsök elmúltak,gyengébb a vérzésem.Tökéletesen beállt a havim.

Nekem a fog.gátló szedése teljesen bevált.Természetesen komoly kapcsolatom van,így ez vált be a legjobban.99,99%os.A HIV ellen nem véd,de ha nem jár az ember jobbra balra,akkor nincs para.

Nálam az óvszerrel volt gáz.Mindig a márkás,drága gumit vettünk az előző párommal.1x kiszakadt,utólag vettük észre.Utána 72órás gyógyszer.Parázás.A gyógyszertől felborult a havim,görcsöltem,minden bajom volt.

Ennyit a gumiról.Azóta szedek gyógyszert,és azóta tudom elengedni magam az ágyban:)

20/L

2015. jún. 12. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

jah,és 3éve szedek gyógyszert.Előző voltam.

20/L

2015. jún. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!