Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Magyarországon elérhető már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon elérhető már a férfi fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

A barátom minden áron szeretné,ha fogamzásgátló tabit szednék.

Viszont már biosz órán szóba került a férfi fogamzásgátló tabletta? HOgy van ilyen lehetőség is, csak ezt mostanában fejlesztették ki, vajon már Magyarországon is elérhető?

Sokkal kisebb a kockázata is .

[link]

Itt nem műtétről van szó, csak hasonló elven működik.

Kiváncsi vagyok,hogy hajlandó lenne erre a barátom,mert szerinte ha én mint nő szednék fogamzásgátlót,úgy se lesz semmi bajom, amit neten írnak az úgyis csak h ülyeség stb...

NA már most fordítva is hajlandó lenne?

Szeretnék vele elmenni orvoshoz, de csak ha tényleg van már ilyen is Magyarországon, feleslegesen nem akarok:D

2015. jún. 10. 17:09
 1/7 A kérdező kommentje:

* Viszont már biosz órán szóba került a férfi fogamzásgátló tabletta-kérdőjel nélkül.

Úgy értem biosz órán ezt is megemlítette a tanárom.

2015. jún. 10. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szuper ötlet! Csak nem vagyunk egyformák! Sem egerek! Lehet lesz akinek következmények nélkül használható lesz! Viszont olyan is akinek gubancot okoz és később majd nem lesz képes megtermékenyíteni a párját. De bármi más mellékhatása is lesz. Akadályozni a szervezet helyes működését.
2015. jún. 10. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Elvileg kevesebb a kockázata, de igazad van ,így hogy csak egereken kísérleteztek...
2015. jún. 10. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát azért én nem szedetnék ilyen kétes dolgokat a barátommal. De azt is elvárnám, hogy ha én bogyóellenes lennék, ő ne erőltesse rám.

És én úgy hallottam, hogy nem dobták mégmég piacra ezt, vagy nem legálisan. Legalábbis M.o.-n még nem. Bár ez hónapokkal ezelőtt volt, lehet, azóta már kijött.

2015. jún. 10. 17:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem sincs Magyarországon:(

egy próbát megért..

Csak orvossal konzultálva "tennék ilyet " a barátommal, és ha tényleg már sok millióan próbálták,és be is vállt.

DE ha a barátom se szedne ilyet,én se fogok

2015. jún. 10. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez az egész egy nagy kamu. A fogamzásgátlót meg szedjék a nők. Azért van. Ha férfiaknak találták volna ki, akkor termékenység gátló lenne.
2015. jún. 14. 06:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Most a nevezés szerintem mindegy. Csak azért nem értem,miért alap,hogy a nők szedjék, ők tegyék ki kockázatnak a szervezetüket, a férfiak meg semmi pénzért nem vállalnák,ha lenne rá lehetőség.

Tudom,felesleges ez a téma, mert egyenlőre nincs is rá semmilyen lehetőség.

De nem fér a fejembe,egyes férfiak hozzáállása.Ezt bárcsak elmagyarázná valaki nekem?

Mert a fogamzásgátló nagyon sok nőnek bajt okozott, akkor miért ne lehetne ,hogy a férfiaknak találjanak ki valami gyógyszert, ha mondjuk a kockázat is kisebb, és kevesebb kárt okozna mint a nőknél a fogamzásgátlást. Miért ne lehetne népszerűsíteni,hogy a férfiak szedjenek gyógyszert,ha mondjuk a gumióvszert már megunták a párok sok év után.

2016. jan. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!