Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
# 6: Ha valaki két év alatt 50 kilót hízik, ott komoly problémák vannak a háttérben, már komoly betegség is valószínűsíthető. Ha ilyesmi nem áll fenn, akkor sem lehet CSAK a fogamzásgátlóra fogni a dolgot, mert nyilván voltak ott azért életmódbeli változások is, ami ilyen mértékű hízást okoztak...
Olyan meg NINCS, hogy valaki képtelen leadni a súlyfelesleget. Én a szülés után 1 évvel kb. 30 kilóval voltam nehezebb, mint teherbeesés előtt (pedig NEM szedtem fogamzásgátlót), de le tudtam adni.
Én semmit nem híztam tőle, pedig 2 éve szedem.
20L
A fogamzásgátlótól NEM lehet elhízni. Az elhízást a megnövelt tápanyagbevitel okozza. Amiért az erre hajlamos lányok híznak fogamzásgátló szedése mellett:
1. A hormonháztartás megváltozik, növekedhet az éhségérzet, többet esznek, egy kis vágyódás édesség iránt, gyakori éhségérzet, ezzel több evés. Ha nem is mozog semmit, akkor hízik is.
2. Ha nem is eszik sokat, adódhatnak olyan helyzetek a szervezetben, hogy a szervezet tápanyag feldolgozását is megbolondíthatja. De ez ritkább, itt más rendellenesség, vagy hajlam is van az embernél, a fogamzásgátló maximum a hormonokkal fokozhatja ezt a hatást.
Ez olyan, mint amikor valaki a multivitaminok szedésére fogja rá, hogy hízik tőle. Viszont meg kell jegyezni: mikrotápanyagoktól, hormonoktól, gyógyszerektől, stb. NEM LEHET HÍZNI. Ezek nem tápanyagok, vagy nem olyan jellegű tápanyagok, amiket zsírszövetben tud raktározni a szervezet.
Elhízni a megnövelt tápanyagbeviteltől lehet, főleg ha minden féle mocsok kaját zabálunk össze, egészségügyi problémától, pl. pajzsmirigy túlműködés, és társai, hozzátársul még a nulla mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!