Nektek a fogamzásgátlótól változott valami?
Figyelt kérdés
most kezdem majd szedni. kevés formontartalmú. nektek szebb lett az arcotok nőtt a melletek?2014. nov. 26. 18:07
1/5 anonim válasza:
Cipromixet szedtem rá, (kifejezetten aknés bőrre ajánlották) egyáltalán nem javult, a mellem állandóan feszült, 3 hétre már megjött szóval utáltam szedni. Egészségesen kezdtem el táplálkozni, sok vizet iszok, sok zöldéget, gyümölcsöt eszek és heti 4x végzek testmozgást. Ennek hatására teljesen kitisztult az arcom.
2/5 anonim válasza:
Ha pattanásos vagy annak oka van és azt kell kideríteni, majd kezelni, úgy tud csak elmúlni végleg. A fogamzásgátlótól elmúlhat ha szerencséd van, de csak addig amíg szeded, utána pedig még durvábban fog kijönni rajtad. Márpedig évekig ezt nem szedheted.
3/5 anonim válasza:
Talán egy nagyon kicsit javult a bőröm, a mellem nem nőtt. Viszont, miután abbahagytam, tök pattanásos lett a hátam, pedig előtte nem volt :s
4/5 anonim válasza:
Nekem az arcom nagyon szépen letisztult tőle, előtte évekig küzdöttem a pattanásokkal, semmi nem segített...Semmi gondom nem volt vele, napra pontosan megjött, stb.
Most 1,5 hónapja nem szedem remélem nem jönnek vissza...
5/5 anonim válasza:
Én most is Cypromix-et szedek (3 hónapja), nekem csudi szép lett tőle az arcom, nem híztam, a mellem nőtt, napra pontosan jön meg, nekem teljesen bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!