Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A barátommal tegnap feküdtünk le elősször. Nem védekeztünk, mert azt mondta hogy az első alkalomtól nem lehetek terhes de nem hiszek neki. Mit tegyek? :S 15 l
eszetek annyi amennyi látszik a kérdésből.
1000000000 kérdés volt már itt is, miért NEM TANULSZ BELŐLE?
Ha nem lennél olyan naív p*csa, hogy elhiszel mindent a drága barátodnak a hülye fejeddel,akkor nem tartanál itt. Gratulálok! Legalább most majd megtanulsz gondolkodni,merthogy itt senki nem fogja megoldani helyetted a leendő problémádat,az biztos. Csak az a baj, hogy,akit ésszel nem áldottak meg azt megáldották szerencsével, úgyhogy mindig meg fogod úszni a hülyeségeidet, így aztán majd soha nem tanulsz a hibáidból.A felnőttek meg pont a magadfajta felelőtlen csitrik miatt írják le a szexelő tiniket és ez alapján megértem,hogy tiltakoznak,hogy ne szexeljenek a fiatalok. Pedig én is 15 voltam,amikor elvesztettem,de sokkal több eszem volt hozzá,mint neked, mellesleg az én barátom szeret és nem b*asza át a fejem azért,hogy neki jobb legyen. Ha ez tényleg így történt,akkor a pasid egy önző dög,aki egy hangyaf*sznyit sem törődik veled,úgyhogy szállj le a földre,nem ez a szerelem még ha azt is hiszed. Ne legyen igazam,de ha neadjisten teherbe esnél,sztem a drága barátod hirtelen eltűnne. Najó,ennyit a hegyi beszédről, majd csak rájössz.
/Szmötyi/
72 órás tabletta...most azonnal doki!!!!!!!!!!
te se voltál bent bioszórán, mikor az ember szaporodása volt a tananyag........
14 éves wagyok és biosz orán a tanár elmondta 100000X h GUMI emberek GUMI!!
Amerikában 1 11 éves kortol elkezdenek baszni de ezt őkis tudják már ott direkt csináltak nekik külön gumit..-.-"
Hát jó nagyot hazudott a pasi...:S De ha most nem hiszel akkor h. lehet h. tegnap meg hittél neki?
Egyébként h. válaszoljak a kérdésedre igeins lehetsz terhes az első alkalomkor is! Nem lenne egyszerűbb védekezni mint egy abortusz? Előbb miért nem néztél utána a dolgoknak mielőtt megtetted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!