Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egyutt voltam egy sraccal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt voltam egy sraccal és reggel azt vettem eszre h feher valami folyik onnan. Szerintetek belem elvezett?

Figyelt kérdés

regota ismerjuk egymast kicsit tobb van koztunk mint baratsag tobbszor szexeltunk mar de sose volt ilyen.

egy szulinapi buliba voltunk onnan kisert haza es a lepcso hazba csinaltuk egy kicsit de 10 percnel nem volt tobb es azt mondta nem elvezett el. megbizok benne de nem tudom h akk mi ez ami jott belolem.

ki mostam a puncimat mikor eszre vettem.

lehet h nem vette ki idobe es felt bevallani? vagy mi lehetett ez a feher cucc? lehet hogy nem tole van?

vagy lehet hogy terhes leszek tole?

2016. nov. 6. 08:46
1 2
 11/14 János Gilján ***** válasza:
100%

Mennyivel az aktus után vetted észre a fehér anyag távozását? Ha nem sokkal a befejezés után, akkor az bizony jószerivel kizárólag sperma lehetett. Ha viszont órákkal később, vagy másnap reggel vetted észre, addigra a sperma már elvesztette volna a fehér színét, így lehet saját folyásod is.

A megszakított közösüléssel a fő probléma pontosan az, hogy magas izgalmi szinten (kellő gyakorlat híján) a srác nem feltétlenül tudja biztosan, hogy még időben állt-e meg, különösen nem egy tini srác, akiről a jelen példában szó lehet. De persze az is lehet, hogy pontosan tudta, hogy beléd élvezett, csak nem merte bevallani.

Ha tehát az aktus után percekkel észlelted a fehér anyag vízszerűen kifolyó távozását, akkor bizony van miről beszélgess a sráccal, de első körben futás esemény utáni tablettáért!

2016. nov. 7. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
Kimostad a puncidat? ügyes :DD
2016. nov. 7. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Valaki nyugtasson meg végre, hogy csak kamu!
2016. nov. 7. 14:08
 14/14 János Gilján ***** válasza:
48%
90%, hogy az. Sok itt az unatkozó 12 éves kissrác. :)
2016. nov. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!