Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egyutt voltam egy sraccal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt voltam egy sraccal és reggel azt vettem eszre h feher valami folyik onnan. Szerintetek belem elvezett?

Figyelt kérdés

regota ismerjuk egymast kicsit tobb van koztunk mint baratsag tobbszor szexeltunk mar de sose volt ilyen.

egy szulinapi buliba voltunk onnan kisert haza es a lepcso hazba csinaltuk egy kicsit de 10 percnel nem volt tobb es azt mondta nem elvezett el. megbizok benne de nem tudom h akk mi ez ami jott belolem.

ki mostam a puncimat mikor eszre vettem.

lehet h nem vette ki idobe es felt bevallani? vagy mi lehetett ez a feher cucc? lehet hogy nem tole van?

vagy lehet hogy terhes leszek tole?

2016. nov. 6. 08:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Te tényleg ennyire primitív vagy??? :-D :-D :-D

Ember, húzzál el az ügyeletre esemény utánit íratni, mielőtt szaporodni kezdesz..

A megszakítás nem védekezés. Minden védekezés nélküli pillanattól lehetsz terhes!!! Legalább a fiúnak lenne esze.. :-D :-D édes istenem...

2016. nov. 6. 09:00
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

1. Azt csak észre veszed, ha valaki elmegy benned.

2. Az a "fehér cucc" biztos, hogy a Pasi ondója.

3. "Lehet, hogy terhes leszek tőle?" LEHET!!! Nem árt egy terhességi tesztet elvégezni, vagy nőgyógyászhoz menni!

Hány éves vagy amúgy?

2016. nov. 6. 09:02
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Másnap végezzen tesztet?? :-D 20 nappal utána talán már mutatja!

Asszem nekem mára elegem van az internetbű.....

2016. nov. 6. 09:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kisszivem: beszélj már valami értelmesebb felnőttel az életről meg a szexről, mielőtt végképp taccsra teszed az életedet!

A pasid beléd élvezett, s tudod, abból szokott lenni a gyerek...

Az, hogy kimostad a puncidat, az dicséretes, de attól még terhes maradhattál!!! Húzzál dokihoz!

2016. nov. 6. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Az ondó fehér?

Lehet hogy más lesz az.

2016. nov. 6. 09:42
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Remélem, a 2001 nem a születési éved...
2016. nov. 6. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom az ondó normális színe fehéres-szürkés fehéres-sárgás fehéres között változik.
2016. nov. 6. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gyakorlott szexelö vagy (akár a lépcsöházban is lenyomsz egy menetet) akkor biztosan ismered a g-ci szagát. Ha folyik valami, felnyulsz (ha kell, de lehet elég a bugyid is), megszagolod és már tudod is a "cucc" eredetét.
2016. nov. 6. 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Látod ezért inkább a végén a szádbaélveznie legközelebb... S igen, jó esély van rá, hogy terhes vagy.
2016. nov. 6. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Sok boldogságot a gyerekhez!
2016. nov. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!