Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud róla senki, és nem is használja senki, ha ennyi sok pozitív tulajdonsága van? Miért inkább a káros tabi, vagy a béna gumi a menő?
A hüvelyi pesszárium a nők óvszere. Olyan különböző méretekben gyártott gumi vagy orvosi szilikon eszköz, mely a hüvelybe az aktustól akár teljesen eltérő időpontban is a méhszáj elé felhelyezve 98%-os valószínűséggel mellékhatások nélkül elzárja a spermiumok útját a méhűr elől. Nem zavarja a közvetlen testérzést és az orgazmust nem befolyásolja. Hatásfoka spermicid /spermiumölő/ zselével még tovább fokozható. A méretet orvos kell, hogy meghatározza, de mivel a fiatal orvosoknak ebben nem sok a gyakorlatuk, érdemes idősebb szakembert megkérdezni. Az eszköz megfelelő használat és kezelés mellett némi túlzással egy életre szól.
mivel érveljek, ha orvos szavára nem adnak??
igazán közkedvelt orvos amúgy, ha szétnézel az oldalon
nem én vagyok itt, aki a farkából érvel!
"vidéken lakik, ő meg az utazási költséget fizeti
mit pofázol bele te szar köcsög???
pesszáriumról kérdeztelek!"
remélem, a barátnőddel és anyáddal is ilyen hangnemben beszélsz. :S..előbb mosnád ki a szádat, utána kérdezősködj
tehát, ah azt mondom, hogy gumit tovább nem!
2 év után, akkor kib*szott önző vagyok, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!