Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud róla senki, és nem is használja senki, ha ennyi sok pozitív tulajdonsága van? Miért inkább a káros tabi, vagy a béna gumi a menő?
A hüvelyi pesszárium a nők óvszere. Olyan különböző méretekben gyártott gumi vagy orvosi szilikon eszköz, mely a hüvelybe az aktustól akár teljesen eltérő időpontban is a méhszáj elé felhelyezve 98%-os valószínűséggel mellékhatások nélkül elzárja a spermiumok útját a méhűr elől. Nem zavarja a közvetlen testérzést és az orgazmust nem befolyásolja. Hatásfoka spermicid /spermiumölő/ zselével még tovább fokozható. A méretet orvos kell, hogy meghatározza, de mivel a fiatal orvosoknak ebben nem sok a gyakorlatuk, érdemes idősebb szakembert megkérdezni. Az eszköz megfelelő használat és kezelés mellett némi túlzással egy életre szól.
igen, de ő fizeti a felét, és ne libázz engem ha nem ismersz te szerencsétlen, előbb állítsd fel a farkad te hisztis bzi! mások is kibírják gumival...
attól mert valaki terhes lett a nuvaringtől, még nem jelenti, hogy rossz fogamzásgátló (te nagyokos) mivel EGyIKSEM 100% védelem!
ja és még annyit, hogy nem tudom min húztad fel magad semmi rosszat nem mondtam még tanácsot is adtam, de semmi baj aki hülye...
a liba
te liba:
az elmúlt 2 év teljes szex költségét, gumi, síkosító, stb. én álltam. de szar.
nagy tanácsot adtál
huhuuuu köszönöm az ötletet!!!!
gumi az elmult honapban kétszer is kiszakadt...(csak egyszer kellett 72 órás mert a másiknál menzi előtt 2 nappal voltam és nem lettem terhes)
tablettát nem szedhetek!!! szedtem...2 évig nagyon sulyos mellékhatásoktól (és orvosoktól) szenvedtem!
szal tényleg nagyon köszönöm!!! utánanézek!!
"A kérdező kommentje:
te liba:
az elmúlt 2 év teljes szex költségét, gumi, síkosító, stb. én álltam. de szar.
"
nagy lehet a szerelem :S
vidéken lakik, ő meg az utazási költséget fizeti
mit pofázol bele te szar köcsög???
pesszáriumról kérdeztelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!