Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nappal később vettem be a tablettát a 7 napos szünet után. Lehet gond?
A 7. nap szoktad kezdeni a következő levéllel? Akkor te eleve rosszul szedted eddig.
Ha elfogy az utolsó szem, akkor teljes 7 napig szünet van és a 8. napon kell a következő levéllel folytatni a szedést.
Amennyiben valamit megkevertél és eddig jól szedted és most valóban 1 nappal később folytattad a szedést, akkor ha a szünetben voltatok együtt kiegészítő védekezés nélkül, akkor nagy gondod is lehet, ugyanis a szünetben csak akkor véd a tabletta, ha a következő levelet pontosan elkezded szedni. Illetve innentől sincs meg a védelem, vagyis most is kell kiegészítő védekezés. Az első hét a legkritikusabb mindig.
köszönöm első, ezért teljesen fölöslegesen jöttél ide, valószínű ha abba megtalálom akkor nem arokm ide.
és igen, elszámoltam 7. nap után nem vettem be, szóval megvolt a 7 nap, majd a 8. nap helyett a 9. nap nem vettem be.
SOS! Ma reggel barna pecsételővérzésre keltem! Ugye nem a terhességi vagy beágyazódási vérzés?
A 7 napos szünet alatt voltunk együtt a párommal az elején és a végén.
Várjunk már. Te most akkor hogy szeded?
Én pl mindig csütörtökön kezdem el, annak ugye 4 héttel később szerdán van vége, és az azt követő csütörtökön kezdem el megint szedni az újabb levelet. Te így csinálod?
20L
Tehát akkor magyarul eddig is rosszul szedted.
Ha szerdán fogy el, akkor csütörtök 1. nap, péntek 2. nap, szombat a 3. nap, vasárnap a 4. nap, hétfő az 5. nap, kedd a 6. nap, szerda a 7. nap és a 8. napon, azaz csütörtökön kell elkezdeni az újabb levéllel.
Ha te meg pénteken kezdted, akkor csúsztál és ha a gyógyszerszünetben éltél kiegészítő védekezés nélkül nemi életet, akkor igen, lehetsz terhes. De hát ez benne van a betegtájékoztatóban.
Szóval nem ártana a szünetet követően 2 héttel csinálnod egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!