Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek de ki maradt 1 tabletta viszont az nap este együtt voltam a párommal és ezután késett a menstruáciom 2 napot, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Úgy tudom 2 gyógyszer közt 12óra telhet el nekem egy tabletta teljesen ki maradt azaz 24óra el telt és késett 2 napot ez mellett sűrűn hányingerem van,hirtelen rosszulléteim vannak, kezdhetek aggódni hogy esetleg terhes vagyok?2016. okt. 30. 09:00
1/4 RRR válasza:
ha megjött utána a mesid nem valószínű
ilyen hamar meg nem érezni a terhesség tüneteit....
tesztelj 12-14 nap múlva ,hogy megnyugodj
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz terhes. A fog. gátló akkor nyújt teljes védelmet, ha az összes szemet beszeded. Ha kimarad 1 tabletta és nincs pótolva, illetve mellé kiegészítő védekezés alkalmazva, akkor igen, lehetsz terhes.
Ha eltelt 2 hét ezen bizonyos aktus óta, akkor érdemes tesztet csinálni.
3/4 anonim válasza:
hát ha már akkor tudtad, hogy kimaradt, gumival védekezni kellett volna
lehetsz terhes, kicsi eséllyel, de azért..
tesztelj
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek tesztelek egyet
2016. okt. 30. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!