Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oktober 7. -tol volt mensim. Tegnap pedig kiszakadt a gumi es belem elvezett a parom. Jo minosegu gumit hasznaltunk es megis. Szoval aggodjak? 28-30napra szokott mensim megjonni, van mikor kesik tobb napot. Mo a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 05:33
1/5 anonim válasza:
A fentiek ismeretében a középidőszak (ovuláció) 21-e és környéke. Ott a legnagyobb sansz a megtermékenyítésre.
A 22-23. napon vagy, amikor már kisebb az esély, de nem lehetetlen. Ha nem akartok feleslegesen parázni, akkor egy esemény utáni tablettával lehet oldani rajta. Ha jól tudom lehet kapni recept nélkül.
Pl.: [link]
2/5 anonim válasza:
Sajnos én úgy tudom, hogy mind receptre van, az előző által linkelt gyógyszerre is rá volt írva, hogy vényköteles :(
Ügyelet esetleg?
4/5 anonim válasza:
Most néztem meg, hogy 2015 januárja óta nálunk vénykötelesek az esemény utáni tabletták. Jelen esetben nőgyógyász felkeresése lesz megoldás.
Nem akartam fals választ adni, azért linkeltem a fenti bogyót, mert ilyet én vettem régebben.
5/5 A kérdező kommentje:
4.-en kellett volna megjojjon a mensi. Helyette mar 4 napja barna folyas..:/ Ha nem jon meg mostanaban akkor tesztelek.
2016. nov. 5. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!