Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajomnak éppen megvan és úgy élvezek bele akkor lehet belőle gond?
Lehet terhes.
5000-ből 1 alkalommal.
Mint ahogy ma is ha kimész az utcára, lehet hogy elüt egy busz.
én a helyetekben mennék az ügyeletre a 72 órás tablettáért. még mindig jobb, mint az abortusz. bár kicsi az esély a terhességre, de azért ilyet felelőtlenség bevállalni.
'Ha az számít akkor elég mélyen élveztem bele mert az átlagosnál nagyobb a cerka.' - ez meg totál lényegtelen információ, de azért kösz a dicsekvést.
5:
Ha kimész az utcára, vigyél bukósisakot, mert lehet a fejedre esik egy műhold. (Halt már meg így ember a világon)
Spontán ovuláció a ciklus során BÁRMIKOR előfordulhat. Menstruáció alatt is. Azért kisebb az esély ilyenkor, mert a megtermékenyült petesejtnek még nincs hova beágyazódni ELVILEG.
És akkor a gyakorlat: én estem már teherbe (bizonyítottan) a ciklusom 4. napján, amikor elvileg nem lehetne. (Nem volt gond, ha az lett volna, rendesen védekezünk a ciklus során VÉGIG.)
Tudod, a nők a peteérés körül kívánják jobban a szexet. Ha ő a vérzése alatt, akkor vagy alatta, vagy közvetlen utána van peteérése. Elég gyakori jelenség!
Másrészt: ilyenkor nyitva van a méhszáj, a természetes védekezőrendszer gyenge. Simán elkaphat tőled bármit, ha volt már részed más csajjal is gumi nélküli szexben. Aztán ha a végén kap egy méhgyulladást, vagy petefészekgyulladást, akkor lehet vigyorogni, hogy most már biztos nem esik teherbe senkitől. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!