Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött meg. Mitől lehet? Több lent.
Fogamzásgátlót szedek, most a harmadik levelet kezdem (azaz 3 hónapja szedem a gyógyszert). A gyógyszert nekem egy betegség miatt írták ki, és ez a betegség miatt nem tudtam volna sehogy teherbe esni, mert ez is egy velejárója.
Most viszont nem volt menstruációm.
Van párom, megszakításossal védekezünk a gyógyszer mellett, de elég ritkán vagyunk együtt.
inkább a nődokiddal értekezz,aki ismeri a betegséged
ne itt várj választ
Előfordulhat hogy a betegség okozta hormonzavart a tabletta mégjobban megkavarta vagy épp felébresztette őket. Anyukámnak azért kellett szednie hogy a tesóm összejöjjön egyáltalán!
Tesztelj egyet és beszélj a nőgyógyászoddal mert az ilyen betegségeket nem szabad fogamzásgátlóval kezelni, az arra való hogy elfedje a tüneteket, de semmilyen betegséget nem lehet vele kezelni.
Nekem is adták hogy legyen vérzésem, aztán menjek vissza ha már emellett sincs... Nem vártam, így is lett tőle gondom, de endokrinológushoz fordultam és a betegségem azóta kezelve van megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!