Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynettét szedek a 2. levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynettét szedek a 2. levél uccsó szemét vettem be tegnap. Mért nem jön meg a menzim?

Figyelt kérdés

Elég nagy ahasam mostanában.

Rendesen odafigyeltem a szedésre.Megvártuk az első hónapot,addig máshogy is védekeztünk.Az első levél beszedése utáni napon megjött a menzim.Lehet h még nem vált rendszeressé?Mindenképp 1-1 levél beszedése utáni nap meg kéne jönnie?De mindig feszült a mellem,meg fájt a derekam mensi előtt,most nem.Remélem nem vok terhes.Mit tegyek?Menjek dokihoz?

2007. nov. 17. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Várj még egy-két napot,ha akkor se jön vérzés akkor irány adoki!

Nem hinném hogy terhes vagy ha rendesen szedted,nálam is volt ilyen eset amikor nem másnap hanem harmad nap jött meg a vérzés!(én is Lindinettet szedtem)

2007. nov. 17. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy én vagyok lemaradva, ez esetben bocsánat, de az én tudásom szerint az utolsó tabletta beszedése után 4 nappal jön meg a menses. Nálam ez mindig is így volt.

Ha nem jön meg, mindneképp menj orvoshoz, mileőtt elkeded szedni a gyógyszert, hogy kizárjad az esetleges terhességet, bár elméletileg nem lehetsz az. De jobb félni, mint megilyedni.

2007. nov. 17. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Egyet értek az előttem szólóval! Kb. 4 napra rá jön meg, hogy elfogyott az utolsó! Semmiképpen sem másnap, vagy harmadnap!
2007. nov. 18. 08:57
 4/5 anonim válasza:
100%
Lehet hogy nálatok 4.nap jött meg,de nekem mindig másnap de legkésőbb harmadnap!
2007. nov. 18. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem és nekem mindig a 4. dik nap jött meg a mensim, csak 3-4 napig van meg. Szerintem nem lesz semmi gond.
2007. dec. 19. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!