Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynettét szedek a 2. levél uccsó szemét vettem be tegnap. Mért nem jön meg a menzim?
Elég nagy ahasam mostanában.
Rendesen odafigyeltem a szedésre.Megvártuk az első hónapot,addig máshogy is védekeztünk.Az első levél beszedése utáni napon megjött a menzim.Lehet h még nem vált rendszeressé?Mindenképp 1-1 levél beszedése utáni nap meg kéne jönnie?De mindig feszült a mellem,meg fájt a derekam mensi előtt,most nem.Remélem nem vok terhes.Mit tegyek?Menjek dokihoz?
Várj még egy-két napot,ha akkor se jön vérzés akkor irány adoki!
Nem hinném hogy terhes vagy ha rendesen szedted,nálam is volt ilyen eset amikor nem másnap hanem harmad nap jött meg a vérzés!(én is Lindinettet szedtem)
Lehet, hogy én vagyok lemaradva, ez esetben bocsánat, de az én tudásom szerint az utolsó tabletta beszedése után 4 nappal jön meg a menses. Nálam ez mindig is így volt.
Ha nem jön meg, mindneképp menj orvoshoz, mileőtt elkeded szedni a gyógyszert, hogy kizárjad az esetleges terhességet, bár elméletileg nem lehetsz az. De jobb félni, mint megilyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!