Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány éves kortól lehet fogi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól lehet fogi gátlót szedni?

Figyelt kérdés

valami káros mellékhatásai vannak 16 évesen?

Vagy valami ilyesmi problémák?

2010. ápr. 26. 10:42
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
2 éve járunk a pasimmal mit vártál meddig fogok várni ? ... senki nem csesz szét semmit tevagy már szerintem besülve...
2010. ápr. 28. 21:39
 22/32 anonim ***** válasza:
én vok besülve? :DD há háá. attól még nem besült vki, mert nem kezdi még az oviban a szexet. káros hatásai pedig lehetnek, mert még fiatal vagy, hiába is hiszed magad érettnek, nagynak, meg 1 éb baromságok. várj legalább 17 éves korodig a tablettával. és h mit gondoltam? nem gondoltam semmit, ma már divat ribinek lenni :DD te csak követed a divatot :))
2010. ápr. 28. 23:38
 23/32 anonim ***** válasza:
Szia,a legelső válaszoló vagyok. Nekem a tabit anno nem szex miatt írta ki az orvos,hanem mert cisztám volt és a menszeszem erős fájdalommal járt és rendszertelen volt,s a tabi meg elmulasztotta a cisztám s a kezelés alatt-ami 6 hó. volt minden rendben volt.Nos akkor engem nem úgy vizsgált meg,h felnyult,hanem simán a hasam röntgenezte-petefészkeim meg ilyenek. Te is kérheted esetleg rendszertelen fájdalmas menszeszért s akkor ajánlhat az orvos ha már segítséget kérsz,nem muszáj megvizsgáljon.Mellékesen amíg az ember szűz addig nem nyulnak fel,s te sem muszáj ezt bevalld...ha már ennyire félsz a dologtól,s így a férfi orvos is szóba jöhet:D Nem azt kérem h hazudj csak sztem ez egy jótanács,ha nem akarsz a saját fejed szerint tabit venni. A csökkentett hormontartalmu nem olyan ártalmas és ajnálott ha ugy szeded h 6 honap,vagy egy év s utánna kicsi szünet. Rem segítettem-20L
2010. ápr. 29. 11:01
 24/32 anonim ***** válasza:
ezeknél az újfajta hormontablettáknál nem kell szünetet tartani, sőt nem ajánlott szünetet tartani!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 29. 11:27
 25/32 anonim ***** válasza:
Akármilyen új,csak hormont tartalmaz,amit nem ajánlatos sok ideig szedni mert meddőséget okozhat...
2010. ápr. 29. 11:39
 26/32 anonim ***** válasza:
legalább ne mondj neki hülyeséget, hogy félévente évente tartson szünetet...ezt talán az orvosával kellene megbeszélnie
2010. ápr. 29. 11:43
 27/32 anonim ***** válasza:
Miért kell letámadni hm? Nekem ezt tanácsolta az orvosom. Felőlem szedje mindél tőbbet mer nem érdekel,de ha hosszutávon kialakul vmi daganatja v egyéb,akkor az ő baja.
2010. ápr. 29. 16:12
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) meg fontolom a tanácsokat
2010. ápr. 29. 16:29
 29/32 anonim ***** válasza:
Szünetet az én orvosom szerint sem szabad tartani a mostani gyógyszerekben már nagyon kevés a hormon.
2010. ápr. 29. 17:01
 30/32 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:38

Semmi baj sincs azzal, hogy már nem szűz, mondjuk én 18 éves koromig inkább gumit használtam (14 évesen vesztettem el a szüzességem és nem vagyok ribanc!), és a kérdező helyében is várnék még a gyógyszerrel, de nekem nagyon sok oszt. társam szedte ennyi idősen is, és nem egy 15-16 éves terhes csajszit láttam az orvosi rendelőben, ugyh az orvosok még mindig inkább felírják, minthogy ennyi idősen szülj egy gyereket, vagy abortuszra menj.

Ha azt mondod a dokinak, hogy szűz vagy mint itt előttem tanácsolták, akkor végbélen keresztül fog megvizsgálni, szerencsére nekem ilyenbe nem volt részem, de szerintem jobb nem ezt mondani, ha már nem vagy szűz.

Kérdezősködj ismerősöktől, idősebb barátnőktől, anyukádtól, hogy a környéken melyik a legjobb, legnormálisabb doki...

2010. ápr. 29. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!