Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány éves kortól lehet fogi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól lehet fogi gátlót szedni?

Figyelt kérdés

valami káros mellékhatásai vannak 16 évesen?

Vagy valami ilyesmi problémák?

2010. ápr. 26. 10:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Minden korban lehet mellékhatása. Én 17 évesen szedtem elsőként,mert az orvos irta ki,nőgyogyászati problémák miatt.Szal szedheted sztem..de mellékesen én akkor is óvszert ajánlok,mivel attól nem lehet más gondod,s jobb ha később kezded el szedni..
2010. ápr. 26. 10:51
 2/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) a pasim nem szereti a gumit... és én se:S... a nőgyógyásznak muszáj kivizsgálnia tabi felíratásánál?téged kivizsgált?
2010. ápr. 26. 10:56
 3/32 anonim ***** válasza:
Kivizsgál. De ha elég érett vagy a szexre, akkor a nőgyógyász se legyen ciki :)
2010. ápr. 26. 10:57
 4/32 anonim ***** válasza:
Előző vok. Elvileg nincs korhatár.
2010. ápr. 26. 10:57
 5/32 anonim ***** válasza:
Én 17 éves koromtól szedem. Engem kivizsgált ami szerintem nagyon helyes de nem mindegyik teszi meg. Viszont ez a te érdeked, ha nem mered akkor szexelni se merj és ne csodálkozz ha aztán problémáid lesznek a gyógyszertől.
2010. ápr. 26. 11:01
 6/32 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy a párom nézegeti vagy a egy orvos :) nem lenne akadály az ilyen csak a párom nem szeretné ha férfi nőgyógyász nézegetne lehet külön kérni nőt? vagy ilyenkor mi a teendő?
2010. ápr. 26. 11:05
 7/32 anonim ***** válasza:
Hát nem is mindegy mert egy orvos tud rajtad segíteni de a párod nem nagyon... Ilyen képpen szerintem gyereket se akarj majd mert akkor sokat kell járni. Szexelned sem kéne mert akkor már rákszűrésre is kéne menni és az nem tetszik a párodnak. Szerintem félre lehetne tenni végre azt a téves elképzelést (egó) hogy az orvost érdekli a te ... Nagy ívből tojik rá minden szempontból ami nem tartozik az orvosláshoz, neki ez a munkája.
2010. ápr. 26. 11:09
 8/32 Thurston ***** válasza:
A barátod hülye?
2010. ápr. 26. 11:09
 9/32 anonim ***** válasza:
Kereshetsz nőit de nem mindig jobb, mi 16 évesen barátnőmmel elmentünk a tini nőgyógyászatra, direkt női orvoshoz. Barátnőm ment be először, a csaj üvöltve zavarta ki, hogy mit képzel magáról 16 évesen? Ha rajta múlik... Bár ez 8 éve volt, de mások elmondásából is arra következtetek, hogy inkább egy férfi. A pasidnak meg mond meg, hogy neki ez a munkája és naponta több 10 ilyet lát, nem fog a tiédre begerjedni.
2010. ápr. 26. 11:11
 10/32 A kérdező kommentje:
köszi szépen de akkor is inkább nőhöz szeretnék menni:) és a pasim is tisztába van hogy ez a munkája meg stb... de akkor se szeretnénk ennyi :) de azért köszönöm a válaszokat! és a bunkó "ego-s" nak meg csak annyit hogy ha legközelebb nincs normális kommentje akkor számoljon 10-ig és verje a falba a fejét :)köszöntem *
2010. ápr. 26. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!