Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogazasgatlo tabi a 7 napos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogazasgatlo tabi a 7 napos szunetbe ved-e?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék egy felmérésre, hogy hányan is olvassák-e el valójában a betegtájékoztatót mielőtt bármit is elkezdenek szedni...
2010. ápr. 25. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Még aki állítólag elolvassa, az sem tudja használni.

A "terhes vagyok-e" kérdések után a leggyakoribb szerintem a fogamzásgátlóval kapcsolatos baromságok. Aminek 90%-a megtalálható a tájékoztatóban, a maradék 10-et pedig nem egy anonim oldalon kellene kérdezgetni, hanem az orvosnál.

Komolyan...az ilyen emberek minek szedik?

2010. ápr. 25. 14:30
 3/14 anonim ***** válasza:
43%

Gratulálni tudok minden előttem szólónak! Tudtommal ez egy közösségi portál, ahol ha kérdeznek válaszolunk és nem ledorongolunk másokat! Ti is kezdtétek valahol, de ezt az emberek mindig elfelejtik. Az olvasottak alapján, ti is szedtek. Le merném fogadni, hogy ezer meg ezer kérdés fordult meg az első napokban az agyatokban ,csak már elfelejtettétek és jól esik mással szemétkedni.

Kedves kérdező: védelem alatt állsz a 7 napos szünetben is, bár saját tapasztalat alapján a 7 napból legalább 4-en meg van a menstruációja az embernek és én személy szerint nem bírok szexelni ilyenkor, a maradék 3 napban meg görcsölök. De ízlések és pofonok. Nyugodtan lehet szexelni.

2010. ápr. 25. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Tény, ez egy anonim oldal, ahol lehet kérdezni.

Csak arra senki nem gondol, hogy nem nőgyógyászok ülnek a gép előtt.

Arról nem is beszélve, hogy néha olyan válaszokat, tanácsokat adnak az emberek, hogy már fogom a fejem.

Pl nem rég olvastam olyat, hogy "elég gyakran előfordul, hogy kihagyok egy szemet a tablettából. De nem kerítek neki nagy feneket, szexelünk rendesen ahogy szoktunk. Sose volt belőle baj" (nem szó szerint idéztem, de a lényeg ez volt).

Meg: "mi már egy éve megszakítással védekezünk, és nem lettem terhes, szóval te sem lehetsz".

És sajna van aki elhiszi.

Oké, hogy nem tudsz mindent, ez normális, de a kérdéseket az orvosnak kell feltenni.

Pl amikor felíratod a tablettát, meg kell kérdezni ezeket a dolgokat. Ha később jut eszedbe, akkor pedig telefon.

2010. ápr. 25. 22:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Hulyek azok. Teszik itt nekem a nagyot kozbe halvany lila gozik nincs az egeszrol. Ha lenne vmi akkor valaszolnaka, de jokibuvas a valasz alol en mondom.

Teny h meg nem szedek fogamzasgatlot, honnan a nyavajabol kellene tudjam h mit ir benne?sok hulye.Egyes dolgokkal tisztaba akarok lenni.

2010. ápr. 26. 08:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivetel
2010. ápr. 26. 08:29
 7/14 A kérdező kommentje:

De megtanultam valamit. Ezen az oldalon az ember valaszra ne szamitson.

Egyik kedves valaszolom, azt irta hogy a "terhes vagyok"kerdes utan a legtobb hulye kerdes a fogamzasgatloval kapcsolatosan van. Talan azert van ennyi fogamzasgatloval kapcsolatos kerdes,mert epp a "Szerelem, szex > Fogamzásgátlás"kategoriara lepett.

Elkepszto, hogy mennyi paraszt letezik Magyarorszagon.Tudtommal senki nem tudassal a fejebe szuletett. Mindeki egyszer aki olyan okosnak teszi magat valaszt kapott a kerdesere.De az ember ra nem szamit.

Parasztokrol csak ennyit.

2010. ápr. 26. 08:47
 8/14 A kérdező kommentje:
*De az ember ra nem szamithat.Csak akor nem ertem, hogy minek lep az oldalra. Feltunesi viszketegsege van?:)))) Es igy probalja kielni?Teszi masok elott a nagyott, hogy o milyen okos?kozbe sehol semmmi....
2010. ápr. 26. 08:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedted a tablettát, akkor természetesen a 7 naposszünetben is véd.
2010. ápr. 26. 08:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A Google a barátod, bármilyen betegtájékoztató megtalálható 3 kattintással, ha ennyire zavarnak a hülye válaszok akkor fogod magad begépeled hogy fogamzásgátló tabletták, kiválasztasz egyet és elolvasod szépen, és soha többet nem kell az ostoba válaszokat hallgatnod!

2010. ápr. 26. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!