Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3. hetnel egy nap ket tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. hetnel egy nap ket tablettat vettem be, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem ,hogy egyszer mar bevettem,es reflexbol bekaptam megint,meg van 3 szemem,kedden fejezem be,de szerdan kene,csutortok az elso napja a 7 napos szunetemnek.Hagyjam ki a holnapit?S akkor kijon a szerdai tabim?

A pasimmal legutobb aznap szeretkeztunk mikor 2 ot vettem be,persze nem elvezett belem.A 7 napos szunetem vegeig tuti nem fogunk megint,mert vakaciora megyek.

2010. ápr. 25. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, egyszer előfordult, attól nem lesz gáz, főleg, ha huzamosabb ideje szeded. Velem megesett párszor, hogy kihagytam az aznapi tabit. Persze véletlen. Bevettem másnap kettőt. Nálam ilyen volt már párszor, de semmi gond nem volt belőle *le is kopogom*.

Szerintem nem kell aggódnod, de, hogy megnyugtasd lelkivilágod, hívd fel a nőgyógyászod és kérdezd meg tőle, lehet e vmi probléma ebből :) Üdv :)

2010. ápr. 25. 05:04
 2/3 anonim válasza:
Csak így tovább! (Y)
2010. ápr. 25. 05:57
 3/3 anonim ***** válasza:
ne hagyj ki napot - egy nappal előbb lesz vége a levélnek és onnan 7 napot kihagysz...vagy ne hagyd ki a 7 napot és akkor nem lesz szar a vakációd
2010. ápr. 25. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!