Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a menszesz. Escapelle a hibás vagy baj van? Bővebben lent.
Én is nemrégiben, 25 én vettem be aktus után kb 30 órára.
Egy hete, 28-án kellett volna megjönnie, de helyette sűrű, barna folyásom volt akkor, és az 4 napig tartott. Vasárnap örültem, mert megjött. De ez hétfőn el is múlt. Tegnap semmi sem volt, ma meg pecsetelő vérzést tapasztalok. Holnap reggelre tervezem a tesztet. Remélem ez még nem korai így a 12. napon.
De előtte megkerdezném, hogy tapasztalt e valaki ilyet esetleg? Ez a tabletta hatása lehet, hogy ennyire összekavart? A nőgyógyászomnál is voltam 26-án, azt mondta hogy nagyon kicsi az esély, hogy pocaklakó lesz, mert hamarosan meg kell jönnie, és még időben is vagyunk. Ezt mondta az ügyeletes nőgyógyász is 25-én, amikor az escapelle-t felirta.
Több kérdést is láttam a témában, de mindenki azzal jön, hogy a papírt minek rakják a tabletta mellé...
Pont azért kérdeznek itt szerintem, mert tapasztalatokra kíváncsiak. Egyedi esetek is lehetnek.
Nemsokára úgy is megyek a dokimhoz, mert trombózis hajlam kiderítése miatt vérvételre mentem, de az még két hét, mire megtudom az eredményt. Tanultam belőle, és fogamzásgátlót íratok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!