Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtett tabletta után mikor szeretkezhetünk újra kiegészítő védekezés nélkül?
Egyrészt nem neked írtam, hogy összevissza szeded, hanem annak a hölgynek, aki beírta, hogy elég gyakran kimarad egy-két szem. Nem értem miért nem lehet rendesen szedni. Ha pedig ennyire feledékeny, akkor miért nem hüvelygyűrűt használ pl, ami ugyan úgy hormonos, csak nem kell mindennap kiszedni, vagy miért nem kér injekciót, ami 3 hónapig véd. A tabletta annak való, aki nem felejti el szedni.
Másrészt azért is írtam, hogy nézd meg a sajátod, mert nem minden gyógyszer ugyan olyan. Van amelyiknél nem szabad egyszerre kettőt beszedni, valamelyiknél igen.
És nem tudom, hogy oszt-e szoroz-e ez a másfél nap vmit, de szerintem annyit megér egy gumi, hogy ne kelljen egy hónapig idegeskedned.
De amúgy örülök, hogy te legalább előre tájékozódsz, nem utólag.
Minden esetre én kivárnám azt a másfél napot, és akkor nem kellene stresszelnem, meg még egy kérdést feltennem, hogy baj volt-e....
De azt csinálsz amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!