Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől lehet a haspuffadás?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet a haspuffadás? Hasnövekedés?

Figyelt kérdés

Olvastam már itt, hogy igaz ritkán, de előfordul az, hogy a nő terhesség alatt is menstruál.

Nekem kicsivel több, mint két hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom, védekeztünk is rendesen. Azóta kétszer meg is jött a mensim. A terhesség gyanuja sem merült fel bennem.

Nemrég voltam nőgyógyásznál fertőzéssel. Diagnosztizált is rendesen (remélem). A hasam nagyon fel van puffadva már egy ideje. /Valószínű, hogy más szervi bajom van, de a kérdésem az, hogy egy nőgyógyász általános vizsgálat során ki tudja biztosan szűrni a terhességet?

Ugye még véletlenül sem lehetek az? Mert olvastam, hogy valaki járt így és már túl késő volt...

És még egy kérdés. Mi okozhat erős haspuffadást? Szervi bajra értem. (nem nőgyógyászatira, mert azt a nőgyógyász kizárta)

(Ne küldjetek orvoshoz, mert már van időpontom pénteken UH-ra. Sajnos nem lehet korábban menni. De nagyon izgat már, hogy mi a bajom!)

2010. ápr. 24. 21:48
 1/4 anonim válasza:
Mennyit, ettél utóbbi időben?
2010. ápr. 24. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem az étekzéssel van gond. Elég vékony vagyok azért is jegyezte meg az orvos, hogy mennyire puffadt.

És fájdalmaim is vannak, ez volt a másik ok, amiért elmentem a nőgyógyászhoz.

2010. ápr. 24. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azóta kétszer rendesen megjött akkor szerintem nem lehetsz. De addig is, hogy megnyugodj csinálj egy tesztet. Lehet attól is puffadsz, hogy olyat ettél vagy ittál vagy esetleg a fertőzés következtében a gyógyszer amit kaptál az okozza.
2010. ápr. 24. 21:52
 4/4 anonim válasza:
0%
Terhes vagy. Ha nem akkor meg úgy is az leszel, de az os lehet hogy csak simán dagadt vagy
2010. ápr. 25. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!