Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert felek? Elso alkalom mi lesz ha terhes maradok?
Figyelt kérdés
15/L vagyok es szuz!elszeretnem vesziteni a szuzessegem de felek a szextol!van egy baratom aki 4 evvel idosebb nalam es o mar nem szuzz!mivel hogy en nem szedek semmien tabletat igy o kell vedekezzen,de mi van ha kiszakad a gumi??na ettol felek!hogy nincs se tabletam meg a szuleimnek se szolhatok a dologrol ha megtortenik mert nem vagyunk olyan jo visoznyba,de hamar eszre lehet e venni?s ha sotetseg van akkor hogy veszuk eszre?na meg sokhelyt olvastam hogy egyik fel sem nezte meg a gumi allapotat szeretkezes utan!lecci segicsetek...koszonom2010. ápr. 24. 11:59
11/18 anonim válasza:
Jesszus....nagyon gyorsan felejtsd el, szerintem legalább 3 éven belül ne nagyon akard senkivel megdugatni magad...nem hiszem hogy ilyen értelmi képességekkel, mint amilyenről a hozzászólásaid árulkodnak, neked bárkivel is szexelni kéne...
12/18 anonim válasza:
Ennyi helyesírási hiba nem létezik......
szerintem kamu
13/18 anonim válasza:
Amúgy is, mi az, hogy terhes MARADSZ? Ha már az vagy, akkor mitől félsz???....tanulj már meg magyarul. Írni és fogalmazni is, utána majd szaladgálgatsz 72 órásért. Nem hiszem, hogy a te agyi kapacitásoddal, bárki bármi komolyat akarna tőled...
14/18 anonim válasza:
szerintem vagy közel sem vagy még 15
vagy kamu
vagy már terhes vagy(és valszínű akkor sem vagy még 15)
15/18 A kérdező kommentje:
1 h nem kamu...2 h 15 vagyok 3 pedig rendes valaszokat kertem!...ilyen bunkoktol mind az utolso 3 4 emberke tolluk nm kerek valasozkat..megkertelek h ne bogjetek le..s mit kapok...hat koszonom nm tehetek rola hogy nincs ki felvilagositson!egyedul azt kertem hogy mit tegyek ha megis megtortene a baj..nem pedig azt h szexeljek vagy ne!ja es az ilyenek inkabb ne valaszoljanak akik csak szemetul tudnak viselkedni...de ugy latom hogy ritka a rendes ember aki felvilagositana..ugy tudom erre van ez az oldal hogy megkerdez barmit amit mashol nem mersz...de ugy laccik hogy ide a bunkok is regisztraltak..szerintem neked se igy valaszolnanak ha ilyen kerdest tennel fel...sot nem esne jol...ja es meg lehet hogy te tudod mert volt ki elmagyarazza vagy te is inenn tutad meg,azert mert te tudod az alap dolgokat nyugotan tanacsot adhacc masoknak is nem pedig lebogod..na mind 1 ilyenek miatt nem huzom fel magam,
2010. ápr. 24. 13:57
16/18 A kérdező kommentje:
s nem vagyok terhes....!!!!!!!!
2010. ápr. 24. 13:58
17/18 anonim válasza:
Képzeld, nekem sem a szüleim magyarázták el, sőt, mégcsak nem is az interneten kértem vadigenektől tanácsot. Léteznek könyvek, bizonyám. Ráadásul a tankönyvek nem is olyan elérhetetlenek. Ha egy kicsit jobban belegonolsz, lehet, hogy azért kapsz ilyen válaszokat mert a kérdésed felháborító. Azt sem tudod, hogy kell védekezni, de már orrba-szájba szexelnél, 15 éves létedre alap dolgokat nem tudsz...pl írni. És jobb ha tudod, hogy szerintem a srác ott fog hagyni miután megdug. de persze te tudod, te sokkal okosabb és tapasztaltabb vagy....
18/18 A kérdező kommentje:
NM a srac nem olyan hogy othagy.....miutan megtortenik a dolog...csak tanacsot szeretem volna kerni de ugy laccik hogy itt nem lehet senkivel se ertekezni...hogy ha valaki valami tanacsot tudd adni s ertelmes valaszt az irjon csak megkerem szepen.....
2010. ápr. 24. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!