Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én vagyok a hülye, vagy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye? :D

Figyelt kérdés

Van valami ami nekem nagyon nem világos.

Pl: Van olyan aki gyógyszert szed és véletlen kihagy 1-2 szem gyógyszert és teherbe esik.

Aztán van olyan aki gyógyszert szed egy ideig rendesen és egyszer csak ugy döntenek a párjával h gyereket akarnak. Sokszor hallottam h ilyenkor várni kell 1-2hónapot még kiürül a gyógyszer a szervezetből és csak utána lehetséges a gyerek.

Most akkor ez hogy van?

2010. ápr. 24. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már babát akar az ember, azért kell várni 1-2-3 hónapot hogy teljesen kiürüljön, mert a baba betegen is születhet a gyógyszer miatt.
2010. ápr. 24. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Unalmas már ez a sok terhes vagyok kérdés!!!Álljatok már le lányok/nők ezzel!
2010. ápr. 24. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
a csaj(ha nem tévedek:D). nem terhes,csak feltett egy kérdést. az meg pláne szép lenne, ha a fiúk kezdenék el irogatni a terhes kérdéseiket
2010. ápr. 24. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
ez a baba betegen születhet a gyógyszer miatt kissé idejétmúlt
2010. ápr. 24. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

11:21

ez ugyanolyan mint a férfiak pénisz kérdései..

2010. ápr. 24. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
ez úgy működik, h nemfeltétlen lesz az terhes aki kihagy egy szemet, és nemfeltétlen nemtud az teherbe esni, aki a foggátló abbahagyása után rögtön szexelt.
2010. ápr. 24. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:

látom egyesek nem tudnak értelmezni egy kérdést :D

nem vagyok terhes hanem csak ugy általánosságban kérdeztem. de mind1. aki értelmes választ adott annak köszönöm :)

2010. ápr. 24. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Na elmagyarázom érthetően,mert látom vannak akikbe belerögzültek egyes téveszmék. A gyógyszer 1 nap+12 tehát 36 óra alatt ürül ki a szervezetből,ezért van az,hogy maximum 12 órát lehet csúszni,utána már olyan mintha kihagytál volna egy gyógyszert. Ha kihagysz egy gyógyszert beindulHAT a peteérés,és ha folytatod utána a gyógyszert következő nap nem biztos,hogy leállitja a folyamatot. Ezért születhet gyerek 1-2 kimaradt szem miatt.

Azt szokták tanácsolni,hogy várjanak 2-32 honapot a gyogyszer abbahagyása után a gyereket vállalók. De ezt nem azért mondják,mert annyi mire kiürül,hanem a szerevzetnek vissza kell állitania a saját hormonháztartását,saját ciklusát. 2-3hónap után már általában látni lehet,hogy vissza állt e a szerevezet ,igy könyebb kiszámolni a peteérést is ,ergo könyebb teherbe esned ha tudod mikor kell szexelni. Arról szó sincs,hogy 2-3 hónapig benned van a gyógyszer.

2010. ápr. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!