Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek nagyon káros lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon káros lenne?

Figyelt kérdés

Eléggé pattanásos a bőröm, eddig semmilyen krém nem nagyon segített és én arra gondoltam, hogy hátha a fogamzásgátló tablettától eltűnnének. Csak az a gond, hogy félek a hízástól vagy hogy a későbbiekben gondok lesznek. Viszont abból a szempontból jó lenne, hogy nagyon szoktam görcsölni, és ettől ugye elvileg ez is elmúlna.

Szerintetek felírná az orvos? Vagy egyáltalán érdemes? Tényleg nagyon félek, hogy káros hatással lesz :S

Egyébként ha ez fontos, kb. 2 éve menstruálok.

15/L

2010. ápr. 23. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a sotret télleg jo, attol elmulik.
2010. ápr. 28. 21:58
 12/20 anonim válasza:

Szia. Régebben nekem is pattanásos volt az arcom,elmentem bőrgyógyászhoz ő irt fel gyógyszert ami igen hatásos volt.Mondjuk igen erős gyógyszer volt,kiszáradt a szám is,örökké labelloztam de hatásos volt. Sajnos az volt a tapasztalatom,hogy addig nem voltak pattanások mig a gyógyszert szedtem,később ugyan ugy kipatogtam,de már nem annyira mint előtte. Fél éve vett anyum fürdés utáni arclemosót és ez nagyon sokat használt,teljesen elmultak a pattanások. Próbáld ki mind2-t hátha te nem száradsz ki annyira a gyógyszertől,de az arclemosót ajánlanám a legjobban ;)

19 f

2010. ápr. 28. 22:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

És az arclemosó nevét meg tudnád mondani?

Egyébként köszi a válaszokat :)

2010. ápr. 29. 19:56
 14/20 anonim válasza:

Persze persze:)

Rossmannba keresd: Isana-Dusch peeling (massage perlen)

Igy néz ki a doboza:

[link]

Remélem segiteni fog neked is:)

2010. máj. 2. 10:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget =)
2010. máj. 2. 11:59
 16/20 anonim válasza:
Igazán nincs mit;) ha valami kérdésed van tudsz irni privibe;)
2010. máj. 5. 23:07
 17/20 anonim válasza:

Szia. Szeretnék érdeklődni, hogy használt-e az arclemosó neked?

F 19

2010. máj. 18. 15:48
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát még nem próbáltam, mert anya az azzal van, hogy ne váltogassam a dolgokat, mert biztos azért nem javul. Nem hisz nekem, hogy amúgy sem használna, szóval ha majd ez elfogy, akkor rádumálom.

De mégegyszer köszi a tippet :)

2010. máj. 18. 18:53
 19/20 anonim válasza:
hülye vagy
2010. máj. 31. 18:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes és segítő választ -.-"
2010. jún. 1. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!