Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek nagyon káros lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon káros lenne?

Figyelt kérdés

Eléggé pattanásos a bőröm, eddig semmilyen krém nem nagyon segített és én arra gondoltam, hogy hátha a fogamzásgátló tablettától eltűnnének. Csak az a gond, hogy félek a hízástól vagy hogy a későbbiekben gondok lesznek. Viszont abból a szempontból jó lenne, hogy nagyon szoktam görcsölni, és ettől ugye elvileg ez is elmúlna.

Szerintetek felírná az orvos? Vagy egyáltalán érdemes? Tényleg nagyon félek, hogy káros hatással lesz :S

Egyébként ha ez fontos, kb. 2 éve menstruálok.

15/L

2010. ápr. 23. 21:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Bőrproblémákra dianet meg cypromixet írnak. Ha kicsit utánanézel fórumokon, több rosszat fogsz róla olvasni, mint jót. De van, akinek felírják 15 évesen bőrproblémák miatt. Az orvost kell megkérdezni, hogy ajánlja-e vagy sem.
2010. ápr. 23. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
Manapság már elég megbízható tabletták vannak alacsony hormontartalommal.Pattanásos bőrre,és a görcsökre is biztos jó.Pattanásos bőrön bőrgyógyászaton is tudnak segíteni,görcsöknek meg van görcsoldó.Ezek miatt nem biztos hogy érdemes lenne tablettákat szedni.Én megpróbálnám először kezeltetni a pattikat,és ha attól nem múlnak el,még mindig irathatsz fel tablettát.
2010. ápr. 23. 21:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Kezeltettem. Jártam bőrgyógyászhoz, de nem használt...
2010. ápr. 23. 21:11
 4/20 anonim ***** válasza:
Más probléma nincs? Esetleg nem vagy az átlagnál szőrösebb pl? Vagy túlsúlyos? Csak azért kérdem, mert ha igen, akkor érdemes lenne hormonvizsgálatot csinálnod:)
2010. ápr. 23. 21:15
 5/20 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok.
2010. ápr. 23. 21:21
 6/20 anonim ***** válasza:
ezeket a kérdéseket mind nyugodtan tedd fel egy nőgyógyásznak. meg fog nyugtatni.
2010. ápr. 23. 21:29
 7/20 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy,ez ezzel jár,majd elmúlik.Ezért butaság lenne tablettázni.
2010. ápr. 23. 22:16
 8/20 anonim ***** válasza:
22:16 nyilván nem tudja milyen Nagyon görcsölni és Nagyon pattanásosnak lenni.. kedves kérdező, egy enyhe hormontartalmú tablettától semmi bajod nem lesz, a dokid is ezt fogja mondani.
2010. ápr. 24. 12:36
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Hát még gondolkodok rajta, de lehet, hogy tabi lesz...

2010. ápr. 24. 15:01
 10/20 anonim válasza:

szia, nekem nagyon csúnyán pattanásos volt a bőröm. bőrgyógyász írt fel roaccutant és sotretet, mind2 megér egy misét, hogy utána nézz a neten. hormont viszont semmiképp nem ajánlok neked ilyen fiatalon!

bőrproblémára pedig nehogy már fogamzásgátlót szedjen vki, el kell menni a bőrgyógyászhoz.

Én már 3 éve fogamz.gátlót szedek de elég pattis a bőröm (yadine)

amikor a sotretet szedtem még egy mitteszerem sem volt nemhogy pattanás :)

2010. ápr. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!