Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert késik 2 napja a menszeszem?
Azért anyukám mert... Várj pontokba szedem hátha átláthatóbb
1 A terhességi tesztek semmit nem mutatnak ki kb az elsö 12-14 napban. Szóval attol még hogy ez negativ lett még lehet hogy két hét mulva pozitiv lesz
2 Azért (is) késhet a menszeszed mert rágörcsölsz erre az egészre, mert hülye voltál és nem védekeztél... Ha védekeztél volna bla bla bla...
3. Létezik egy 72 orás tabi amit megfelelö orvosnál ki tudsz ilyen esetekben iratni magadnak. Szépen elbattyogsz és lebeszéled vele... de szerintem már késö mert ahelyett hogy elmentél volna ide irogattál ki kérdést.
4. ha nincs eszed védekezni megfelelöen ne szexelj
5. Ha nem ismered a saját testedet ne szexelj
6. és ha nem akarod hogy még több olyan ember éljen a földön mint te akkor Tényleg Ne szexelj.
ma 17:39
nem megnyugtatásnak szántam... kérdeztél, válaszoltam.
Legközelebb írd azt is oda hogy csak megnyugtató válaszok érdekelnek.
Változó a tesztek érzékenysége, 4-5 nappal a menstruáció kimaradása után kimutatható a terhesség.
A terhességi tesztet reggel érdemes elvégezni, ilyenkor nagyobb mennyiségű a terhességi hormon a szervezetben, ezért a tesz eredménye pontosabb lesz.
ma 17:41
A menstruáció kimaradása azt jelenti hogy ha X naptol y napig tart akkor Y nap + 3-4 nap után a tesztek már kimutatnak eredményt? vagy a közösüléstől számított 3-4 napra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!