Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Biztonságban vagyok úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságban vagyok úgy, hogy a szeretőmbe beleélveztem menstruáció után 2 héttel, viszont előtte egy órával már ejakuláltam?

Figyelt kérdés
Egy óra alatt nem termelődik újra a dolog
2016. szept. 13. 10:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

7-es megelőzött! Francba!

Második menetnél is ugyanúgy össze tudsz hozni egy babát. Újratermelődik....

2 hét menstruáció után? Hát elég esélyes a peteérés!

2016. szept. 13. 10:30
 12/30 anonim ***** válasza:
98%
Micsoda családi idill lesz itt pár hónap múlva... :D
2016. szept. 13. 10:35
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok!XD
2016. szept. 13. 10:38
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes. Fogadni mernek, hogy nem innal a WC-bol vizet oblites utan, pedig ivovizzel oblitesz. Valahogy az ember azert tisztaban van azzal, hogy a szar nem tunik el teljesen, szoval az a maradvany viz igazabol nem annyira tiszta. Hasonlo keppen mondjuk ha egy edenyben megrohad az etel, akkor nem csak kiontod, de alaposan ki is mosod, mert a kiontes utan az edeny szelehez tapadt, budos maradek meg mindig ott van.

Ugy tunik hogy ugyanezt a logikat mer nehezebb alkalmazni az ondovezetkre. Pedig csak kb 15 darab agysejt kellene hogy belasd, a herebol urulo ondo nem egy teflonos csovon at tavozik 100%-os, maradek nelkuli mennyisegben, hanem szepen vegighalad egy csovon, amit belulrol osszeken. A kovetkezo loket pedig maga elott nyomja az elozot, vagyis jo sok eletkepes ondosejt lesz a masodikban is.

Na mindegy, az ostobasagnak nincs hatara. Ha fiu lesz, nevezd Istvannak.

2016. szept. 13. 10:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Milyen boldog családi élet lehet szeretővel dúsítva.😂 Bocs, de röhögni kell ezen.

Amúgy az ne zavarjon, hogy a szeretődnek nagy valószínűséggel a termékeny napjai zajlottak.Legfeljebb innen is lesz gyerek.Remélem ezt is boldogságnak gondolod majd.

2016. szept. 13. 11:17
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Asszonya is tart szeretot, nincs itt problem
2016. szept. 13. 11:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen biztos vagy a dolgodban, hogy így nem eshet teherbe, miért írod ki a kérdést? A többiek már minden mást leírtak, nem ismétlem őket.

Egyébként ne reménykedj, hogy "egy alkalomból nem lehet baj", nekem öt terhesség jött össze elsőre, és jóformán csak peteéréskor szexeltünk. És nem vagyok már 20 éves.

Lesz itt ebből bukta, ha a szeretőd beállít a gólyahírrel! Szívesen megnézném azt a cirkuszt. :D

2016. szept. 13. 12:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztonságban vagy. Most még. Viszont amikor a szeretőd felveszi a kapcsolatot a feleségeddel akkor nem lesz az az ember aki garantálja a biztonságodat.
2016. szept. 13. 13:03
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodtál volna előtte, balf...ék
2016. szept. 13. 13:31
 20/30 acelsziv ***** válasza:
100%

Megvan a hét hülyéje.

Gratulálok kérdező. Hamarosan se családod se boldogságod nem lesz az tuti.

2016. szept. 13. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!