Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlót ajánlottok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlót ajánlottok?

Figyelt kérdés

Fiatal lány vagyok, még nem szültem. A párom szeretné, ha fogamzásgátlót használnánk. De én félek attól, hogy amikor majd szeretnénk gyereket ez kihat rá, ugyanakkor tudom, hogy hajlamos lennék elfelejteni bevenni mert kimegy a fejemből a gyógyszer. Esetleg az inekciós verzióról vékemény? Azt hallottam róla, hogy a szurival a menszesz elis marad.

Ezek a dolgok mennyiben befolyásolják majd a későbbi teherbeesést?

2016. szept. 8. 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Spirál: folyamatosan be van gyulladva a méhed fala, így véd. Nem tudom, hogy ez kinek normális dolog..

Pharmatex: ha bő nedved van, már kifolyik. Kb. semmit nem ér, betiltanám!

Hüvelygyűrű: nyálkahártyán át szívódik fel ki tudja milyen hatékonysággal ki tudja hova, megtapad rajta minden baci, állandó folyást okoz mert idegen testnek nézi a szervezeted

Injekció: sokan fél évig folyamatosan véreznek, ha rosszul vagy tőle nem lehet kivenni, régi fajtát lehet csak kapni

Gyógyszer: pontosan kell szedni (nekem óra csörög és megoldva), betegségnél gumi is kell, de bármi van azonnal leteheted, a tápcsatornán halad át ami kaja feldolgozásra van kitalálva, lehet változtatni a fajtát/összetevőt, nem hízol, nem depizel, nem száradsz ki, ha jót kapsz nem valami régi lórúgást

Trombózishajlam vizsgálat és mindkettőtök STD szűrése nélkül ne szeretkezzetek gumi nélkül! Tünetmentesen hordozhat a barátod egysejtűket és többek közt gombát, HIV vírust, HPV-t....

2016. szept. 8. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
11: szerintem olvass egy kicsit utána a spirálnak. Egyáltalán nincs gyulladásban a méhfal. ha így lenne, annak már egy hónap után súlyos következményei lennének, ráadásul a vérképet is befolyásolná...
2016. szept. 9. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!