Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat hogy Lindynete 20 rendszeres és pontos szedése mellett teherbe essek? Vagy nincs mitől félnem?
most kezdtem el szedni először (mensi 1. napján)és ha minden igaz 2-3 hét múlva lennék együtt párommal. Jól tudom hogy akkor már tutira védett vagyok vagy félhetek?
Van olyan aki ezt szedte rendszeresen és pontosan és mégis terhes lett (ha hányás, hasmenés nem fordult elő)?
Első válaszoló: Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne írj semmit, nem ezt kérdezték!!!
Nincs olyan gyógyszer ami 100%-os védelmet nyújt, de ha rendesen szeded akkor valószínűleg nem lesz gondod. Nyílván azért van forgalomban, mert megakadályozza a terhességet. Ha nagyon tutira szeretnél menni akkor várd meg az első levél végét, de szerintem 3 hét után is már védett vagy. Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok! :)
És sztem inkább megvárom én is az 1 hónapot, az biztosan nem árt (meg minek is kapkodni?) :)
Ó és kedves 1.:nem reklámozni akartam csak tabi téren tapasztalatlan vagyok és kíváncsi voltam mások véleményére. De ha már ennyire zavar a kérdés minek méltatod válaszra (a te esetedben kommentre)?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!