Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létszi írjon ide olyan aki terhes lett 72 órás tabi mellett?
Az elsőnek:
Ne oktass ki másokat, ha te sem tudsz rendesen beszélni gyökérfajzat. Mi az, hogy légyszi? Nincs is ilyen szó a magyar értelmező kéziszótárban. Az "légy szíves" te nagyon f.szjankó. Fel tudnak b.szni az ilyenek.
Ugyan nem lettem terhes, de gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Nem régiben nekem is ilyet kellett bevennem, én 48órán belül vettem be, nem hánytam ki. Utána 2hétre rá (akkorra volt esedékes a menzi) 2napig vérzést, utána 3-4napig barnázást tapasztaltam. Teljesen beijedtem, hogy terhes maradhattam, mivel máskor sokkal erősebb a menstruációm, ez után 6hétre jött meg (2hét késéssel) volt nagy para, de már minden rendben van. Szóval nem kell nagyon félni :)
Hallottam már olyanról, aki terhes maradt, de ezek az emberek vagy kihányják, vagy nem időn belül veszik be, vagy nem jön meg nekik a menstruáció.
ha bevetted időben, hányás nélkül, és utána meg is jött akkor 100% hogy nem vagy terhes :)
csak hogy vmi használható választ is kapj
milyet szedtél? mert van ami után nem kéne megjönnie, nekem mondjuk mégis megjött (kb 5 napig tartott mint mindig), bár nem volt később gondom, csak a köv hónapban késve jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!