Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki spirált? Meg van vele elégedve? Bonyolult és fájdalmas a felhelyezés?
Figyelt kérdés
Most gondolkodom ezen a megoldáson. Eddig gyógyszer volt, de attól híztam, most gumi, de azzal nem vagyok megelégedve.2010. ápr. 20. 14:13
1/3 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs vele,de az anyukám és a barátnőm is azt használt.Anyu borzasztóan vérzett mellette.Egyszer annyira bevérzett,hogy meg is műtötték.A barátnőm sok rosszat hallott róla és állandóan fájt a hasa így eldöntötte,hogy kiveteti.Én kísértem el a nődokihoz,nagyon fájt neki már be volt tokosodva 30 éves volt akkor.Minden évben volt kontrollon és mégsem vették észre neki.Viszont,hogy jót is írjak:Nővéremnek 8 éve van és semmi baja vele.Tökéletesen megvan vele elégedve. Én használtam hüvelygyűrűt,bátran merem ajánlani.Semmi gond vele,nagyon szerettem anno
2/3 anonim válasza:
orvosok azt mondják, hogy be kéne tiltani egy az egyben. a lényege, hogy létrehoz egy steril gyulladást a méhben. steril, nem steril, az gyulladás. nagyon magas a kockázata, fejlett nyugati országokban az 1-2%-ot sem éri el a használata, ugyanis ott már a nőgyógyászok sem javasolják. mondjuk sok nőgyógyász idehaza sem támogatja, ráadásul fiatal lányoknak, nőknek főleg nem. maximum gyereket már nem akaró, szült nőknek. szerintem ne kockáztasd az egészséged.
3/3 anonim válasza:
mit gondolsz a hüvelygyűrűről, pesszáriumrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!