Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
óvszer felhelyezés? (bővebben lent)
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nehézkes az óvszer felhelyezése. Ahogy görgetem lejjebb a gumit, a makkom alatt megszorul, és nehezen tudok "hozzáférni", lejjebb görgetni. Valakinek valamilyen ötletel, tippje esetleg?
(semmilyen nemi betegségem, problémám nincs)
Nagyobb méret, ha szakad felhelyezés közben. Guminak viszonylag feszülni kell.
Üdv, bakter
1. Válaszoló: Köszi a választ. Te tudnál valamit ajánlani konkrétan? MErt én is erre gondoltam, hogy nagyobb méret, mert amint írtam iszonyat nehezen megy és nagyon szorít is.(persze tudom, hogy feszülnie kell, de ez annál sokkal jobban szorít) Viszont az ilyen xxl-es gumik a hosszuk miatt nem lennének jók( túl hosszúak)
2. válaszoló: hát azt hogy? Úgy tudom egy féle képpen lehet felhúzni...(ha fordítva próbálnám nem engedné görgetni...)
a második vagyok.
igen, ha fordítva rakod, akkor nem nagyon engedi görgetni, pont ezért feltételeztem, hogy esetleg úgy sikerült. mert az elején még a a rajta lévő síkosító miatt még lehet egy picit, de utána már nem.
3-4 : poénnak elment
5.(aki a 2.) nem, nem vagyok funkcionális analfabéta, nem fordítva próbálom( és fel is megy csak rohadt nehezen és kényelmetlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!