Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kb egy eve szedem a Marvelon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy eve szedem a Marvelon tablettat, most szeretnem abba hagyni hogy tisztuljon a szervezetem. De nem vagyok benne biztos hogy jo otlet e ez hogy abba hagyjam?

Figyelt kérdés
Azt halottam h ha evekan at szedem lehetseges h nem eshetek majd teherbe mikor szeretnek babat.A Marvelon az egyik leg alacsonyabb hormon tartalmu tabletta.Ha esetleg voltmar ilyen kerdese valakinek kerem valaszoljon es segitsen h abba e hagyjam v nem muszalj..koszonom
2010. ápr. 20. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha alacsony hormontartalmu akkor 2-3 évente szabad csak szünetet tartani, mert a gyakori szünettartás nagy lökés a petefészkeknek. orvos cseszett le engem, amikor emlitettem neki, h szünetet tartok.
2010. ápr. 20. 13:55
 2/13 A kérdező kommentje:
Ok ertem..koszonom...amugy a dokit meg nem kerdeztem...csak azert na babat szeretnek majd idovel es azert akarok kis szunetet h tisztuljon ki a szervezetem....es flee4k ha meg szedem par evig akkor nehogy ne sikeruljon teherbe esni..ennek megvan a valoszinusege??lehteseges ez is?elofordult mar valakivel?
2010. ápr. 20. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:
nagyobb a valószinűsége, h amiatt lesznek gondok, h össze vissza, 1 x szeded, aztan nem. stb. 1 abortusz utan nagyobb az esély, h nem lesz baba. akkor hagyd abba, ha akarsz gyereket.
2010. ápr. 20. 14:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, esetleg olvasd el azt a kiba tájékoztatót!
2010. ápr. 20. 14:11
 5/13 anonim ***** válasza:
utolsó, én leirtam neki, h mit mondott az orvos.
2010. ápr. 20. 14:15
 6/13 A kérdező kommentje:
koszi h leirtad...utolso elotti:azert nem kell durva lenni a masik emberrel aki csak kerdeni akart valamit....
2010. ápr. 20. 14:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Irjatok meg kerlek par valaszt nekem..koszonom
2010. ápr. 20. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell még egy év után szünetet tartanod, ezek nagyon alacsony hormontartalmúak, nem okoznak meddőséget.
2010. ápr. 20. 18:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom...
2010. ápr. 20. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Alaphangon hülyeség a szervezetet mérgezni. Ha nincs latex allergiád neked és a párodnak, akkor miért nem jó a gumi? Mellesleg igen, okozhat meddőséget. Az egyik ismerősöm barátnője a fogamzásgátlótól lett meddő. Tehát nekem valós információm van erről.
2010. ápr. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!