Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megbolondult a szervezetem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondult a szervezetem a fogamzasgatlotol?

Figyelt kérdés

10nonapja szedem a fogamzasgatlot,de ebben a honapban mar a lap kozepetol barnas folyasom volt,ami egyre csak erosodott.Tegnap fejezodott be a level es most gorcsol a hasam mintha meg akarna jonni.

Figyelmesen elolvastam a tajekoztatot,azt irja hogy a barnas folyas terhesseg jele lehet,de akkor meg kell jonni a gyogyszer mentes napon,ha tenyleg terhes vagy?

Ora pontosan szedtem minden nap,nem hanytam,nem ment a hasam,kis fajdalom csillapiton (fejfajasra)kivul semmit nem szedtem.

Nekem lehet valami bajom ??vagy a gyogszerrel van gond?Es ami a legjobb az orvosom egesz honapban szabadsagon van:(!!Elnezest de nem all modomban ekezetekkel irni.

Kerelek irjatok!!

2011. máj. 27. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyógyszer beállítja a vérzést is!

Szóval ha terhes lennél, akkor is megesik, hogy megjön a menzeszed, óramű pontosan! Úgyhogy kérlek menj el egy nőgyógyászhoz!

Én is annak köszönhetem az életem, hogy a tabi beállította anya ciklusát és vérzett terhesség alatt is! Mire észrevett már mindegy volt.

21/L

2011. máj. 27. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak egy kis tájékoztatásként mondom, hogy a fogamzásgátló nem állít be menstruációt,mert egy úgynevezett álmenstruációt,álvérzést csinál ami nem jár tüszőrepedéssel,sem pedig peteéréssel. Akinél ez mégis megtörténik, annak a szervezetére nem hat a fogamzásgátló.

1.Vegyél egy terhességi tesztet és reggeli vizeletből csináld meg( discolor teszt 899ft!).

2.Lehet a szervezeted már nem bírja tovább a fogamzásgátlót és váltani kellene másik fajtára,vagy pedig abba kell hagynod teljesen-de ezt orvos meg tudja mondani.

2011. máj. 27. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2011. máj. 27. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába szeded be pontosan a fogamzásgátlót minden gond nélkül, akkorse 100%-os, terhes lehetsz mellette. A Pearl-indexe 0.3, ami azt jelenti, hogy az ezt használó nők 0.3% százaléka lesz terhes egy évben vele. Hiába szedik be rendesen, ezzel sajnos számolni kell.

Ettől függetlenül elképzelhető, hogy valami betegséget, fertőzést kaptál el, vagy a szervezetdnek elege lett a rengeteg pluszhormontól amit belenyomtál fogamzásgátlóval.

Úgyhogy mindenképp keress fel orvost, de legjobb ha már minél hamarabb csinálsz egy terhességi tesztet.

Amúgy fogamzásgátló nélkül is előfordul terhesség alatt köztesvérzés, amit sokan a menstruációval kevernek össze.

2011. máj. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!