Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Változtathatom ilyen mértékben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtathatom ilyen mértékben a fogamzásgátló tabletta bevételének időpontját?

Figyelt kérdés

2 hónapja szedek tabit. eddig minden nap este 9-kor vettem be, de 2 hét múlva nyaralni megyünk, és úgy gondoltam, hogy mivel nem vagyok biztos benne, hogy minden este lesz alkalmam bevenni, átállnék arra, hogy reggel vegyem be

nem lesz gond, nem veszit a hatásából ha ilyen nagy váltás lesz?

és mit ajánlotok? mikor vegyem be?

2016. aug. 19. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább tegyél így, mintsem hogy elfelejtsd bevenni. :) Nem lesz baj, de ess bele a 12 órába, mikor reggelre állsz át!
2016. aug. 19. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én délben szoktam mert ha buli van addigra felkelek ha nincs ebedelek és rá érek. Tuti fel fogsz kelni reggel?

Egyébként ha addig van gyógyszer szünet akkor ideális lene akkor váltani. Ha nincs akkor fokozatosan egyre korábbra tenni az időpontját. Pl mondjuk ma 9 utána 2 napig 6 stb vagy egyre későbbre

2016. aug. 19. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

keddig vagyok szüneten, én is úgy gondoltam, hogy most lenne a legjobb váltani

csak nem tudom én sem hogy mikorra tegyem át.. :(

2016. aug. 19. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
sajnos csak Te tudod, hogy mikor kelsz fel, vagy mi hogy lesz a nyaraláskor. Talán az lenne a legjobb, ha dél-2 körülre raknád az időpontot, mert ha még hamarabb is sikerül bevenni, akkor sincs baj, ha meg később, az is simán belefér :)
2016. aug. 20. 06:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor csináld ha biztos fel tudsz kelni reggel, lehet egyszerűbb lenne magaddal vinni az adott szemet valami pici dobozkában és egy üveg vízzel bevenni, mikor gyógyszert kellett szednem így bármikor suliban, bevásárlás közbe, stb is meg tudtam oldani.
2016. aug. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!