Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos a megszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos a megszakitásos "védekezés"?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Vélemények?

Nem kell a rizsa tudom h az előváladék is tartalmazhat spermát ami megtermékenyithet

2016. aug. 16. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Anyumek 20 evig vedekeztek igy, nem tortent gond.

Parommal 1 eve vedekezunk ezzel a modszerrel, kiegeszitve ovulacios horoszkoppal. Ha be is csuszna a baba, orulnenk neki. Kockazatos, valoban nagy esely van a teherbeesesre, nem egy ismerosom valt igy anyava. :)

2016. aug. 16. 16:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve megszakítással szexelünk. 1 éve került szóba a gyerek téma,azóta még megszakítással sem védekezünk, az estek 90%-ban belém élvez,most vagyok 9 hetes kismama...Van olyan ismerőseim akik évek óta nem védekeznek sehogy,annyira szeretnének babát,a csaj most járhat félidőben a terhességgel. Mindenkinél más...
2016. aug. 16. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:

valakinek bejön,valakinek nem

tartalmazhat spermiumot.

2016. aug. 16. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha ésszel csinálják, mint itt sokan le is irták.

Kedves! Az orosz roulettben elöbb lövöd magad fejbe mint hogy terhes maradj.

2016. aug. 16. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Én már kb 19 éves korom óta nem használok óvszert (ez idő alatt 4 lánnyal volt szexuális kapcsolatom), tehát megszakításossal "védekeztünk", de még soha nem lett semmi probléma belőle.

Viszont, ha még kezdő vagy szex terén, akkor nem ajánlom, mert nagyon észen kell lenni, h ne történjen semmilyen baleset.

2016. aug. 16. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, hogy sok pár évek óta nem lesz így terhes, de azért valljuk be, igenis nagy a rizikó faktor! Rengeteg embernek meg becsúszik így a baba. Fogalmam sincs min múlik, hogy ezzel a módszerrel ki lesz terhes és ki nem, de én a helyedben semmiképp nem kockáztatnék! Mindenki azt hiszi, hogy "ez vele nem történhet meg", de érdemes kockáztatni? Ésszerűbb mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet.
2016. aug. 16. 20:52
 17/19 RoseTyler ***** válasza:
39%

Vannak párok, akiknél tökéletesen működik, és vannak olyanok, akiknél meg nem. Mi tíz éve így védekezünk, és eddig egy gyerekünk van, aki tervezett volt, és hamar össze is jött, szóval nincs gond a termékenységünkkel, nem azért működik a megszakításos védekezés nálunk.

De ez a módszer csak azoknak való, akik nem esnek kétségbe attól, ha besikerül egy gyerek.

2016. aug. 16. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen #16-os!

Gyogyszer mellett is estek már teherbe!

2016. aug. 17. 09:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy nem unjátok még ezeket a kérdéseket... VAGY BEJÖN, VAGY NEM.
2016. aug. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!