Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap éjfél körül lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap éjfél körül lefeküdtem a barátommal védekezés nélkül. Esély a tehességre?

Figyelt kérdés
Kétszer is egymás után. De megtörölte előtte nedves zsepivel (nem élvezett el bennem). Viszont ma reggel 7-kor megjött a havim. Szerintetek van esély a terhességre? Esemény utáni tabletta beszedésén gondolkozom. Menstruáció alatt lehetséges? Másfél éve vagyunk együtt. Nem vagyunk gyerekek, de nem tervezünk babát. Szidásokból nem kérek, köszönöm, tudom, hogy felelőtlenek voltunk!
2016. aug. 15. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Védekezés nélkül az esély mindig megvan, a kérdés csak az, hogy mennyi. Ez esetben nagyon kevés, de megvan.
2016. aug. 18. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!