Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű? Valaki aki használ/ta/ja válaszol?
erre szeretnék váltani tablettáról, mert nem jó a felszívódásom, folyamatosan pecsételek stb. A hüvelygyűrűt tényleg csak szakorvos írhatja fel? :( Mármint persze, első alkalommal logikus. De utána? Mint pl. fog.gátlónál is, amit felírhat házidoki is.
Nekem nincs időm se kedvem 2,5 havonta futkosni orvoshoz emiatt... meg sorbaállás, várakozás...
Illetve még annyi, hogy aki ezt szedi, mennyiért veszi (tudom, változó, 10e körül olvastam mindenhol (3 havi)), illetve neki van-e mellékhatás, vagy jobb/rosszabb lett tőle..? 21N
8 hónapja használom, nagyon szeretem. Én is tabiról váltottam rá mert mindtől pattis lettem...
Igen, csak nőgyógyász írhatja fel, háziorvos nem, én próbálkoztam de mondta hogy benne sincs a rendszerbe nem is látja a felírhatóak között ahogy a Diane és Cypromixet sem.
25fok felett be kell tenni a hűtőbe, kiváltástól számított 4hónapig jó. Tehát figyelni kell a kiváltásra hogy mikor teszed. Cserébe nem hat rá a hányás-hasmenés, nem terheli annyira a májat, két fajta antibiotikumot lehet mellette gond nélkül szedni.
Legolcsóbban eddig a 3havit 10.200ért vettem, előtte ugyanitt 11.400at fizettem, 12-13ig megy fel változóan.
Volt mellékhatás, erősebb tabletta után 4 hónapig, nehezebben állt rá a szervezetem mert fele annyi lett a hormon. Szédülés, hányinger, ingerlékenység volt, fokozatosan szűnt meg. Egyedül a vérzésem lett fájdalmasabb mint a tabletta mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!