Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kössem a fogamzásgátló bevételét?
+/- 2-4óra nem számít, 7éve szedem így a riasztás és az app amúgy a legjobb, de a lefekvés (vagy felkelés, fogmosás pl) azért jó mert lesz egy rutin aminek a része és ha elfelejted érezni fogod hogy kimaradt valami a rutinodból. Ha megyek valahová és tudom hogy 8kor nem leszek otthon akkor nálam van és ott vagy épp útközben veszem be mivel víz nélkül is be lehet, de volt már hogy éjfélkor értünk haza és akkor vettem be, 12órán belül voltam, az a lényeg, hogy a megszokott időtől számított 12óra van még bevenni, akkor nincs gond.
Olyasmihez kösd amit mindig csinálsz, vagy ott a riasztás vagy app, a bejelölős azért jó mert addig piszkál amíg be nem veszed, persze ha tisztességesen megnyomod hogy még nem vetted be, akkor 10perc múlva újra jelez amíg arra nem nyomsz hogy bevetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!