Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Anyumnak vajon igaza lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyumnak vajon igaza lehet?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok, és fogamzásgátló tablettát vagy gyűrűt szeretnék felíratni.Anyum azt mondta, hogy 15 évesen a nőgyógyász kiröhög és elküld, mert ennyi idős lánnyal nem foglalkoznak, nemhogy felírnának neki vmit.Már nem vagyok szűz.A barátom elmúlt már 18.

Mondjuk a IV. kerületi SZTK-ban megvizsgálna a nőgyógyász és esetleg felírna gyógyszert?Vagy anyumnak van igaza?

Előre is köszi a válaszokat!:)

2010. ápr. 19. 16:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

igaz, hogy elég fiatal vagy, de ha van komoly kapcsolatod akkor szerintem semmi probléma, és felfogja írni neked, de én a helyedben valami magán orvoshoz mennék, mert az sztk-ban hát...nem a legjobb.

ja és a 1923-ból jött anyukának üzenem, hogy addig jó míg ezt a kérdést teszi fel, és nem azt, hogy: lehetek terhes?mikor fog megjönni?biztos, hogy hat a 72órás tabi? és stbstb.

2010. ápr. 19. 19:47
 22/24 anonim ***** válasza:
14 évesen veszítettem el. szüleim nem nézték jó szemmel. de mivel komoly párkapcsolatban élek azóta :)
2010. ápr. 19. 20:01
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
annak az anyukának aki itt mondogatja hogy az ő lánya szűz: csak úgy elárulom hogy én barátnőm anyja is úgy tudja hogy a lánya szűz... és egyszer aludt nálunk akkor se csináltunk semmit... nappal szeretkezünk ha egyáltalán csináljuk... és a degenerált szót pedig köszönjük mi fiatalok... ezek szerint mi mind hülye szexmániás vadbarmok vagyunk... akiknek semmi nem fontos a szexen kívül... nézzen körül legyen olyan kedves... azokat énis utálom akik csak divatból szexelnek meg r*bancot csinálnak magukból... de nemértem hogy mi a gond abban hogy ennyi idős korban az ember ezt csinálja... szerintem természetes...főleg ha tényleg szerelemből csinálják...
2010. ápr. 19. 21:48
 24/24 anonim ***** válasza:
HA szülő ott van veled, elvileg kell hogy írjanak neked gyógyszert, nálunk 18 alatt szülőnélkül is irnak fel receptet, inkább minthogy megtörténjen a baj.... nem fogkiröhögni :)
2010. júl. 27. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!