Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen szer okozhatja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szer okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémánk, hogy barátommal este szeretkeztünk volna, ismerem jól a barátomat, nem voltak neki soha ilyen problémái, amelyeket most észleltünk, ezt ő is tudja jól, azért akadt kissé ki, merthogy eddig a legkisebb érintésemre felizgult (előző nap is és délelőtt is), most meg egyáltalán nem megy neki, pedig éber is meg minden.

Azt figyeltük meg, hogy anyósomnál voltunk és minden különösen furán volt előkészítve az étkezéshez és a fiú direkt - mert kicsit hóbortos - kicserélte a poharamat, de a sajátját nem (én feltudtam izgulni, de ő ugye nem). Ezért azt gyanítjuk, hogy esetleg az anyós keze lehet a dologban, és ha így van, akkor milyen szerek képesek ezt okozni? (Reméljük azért, hogy csak mi vagyunk az idióták. :'D)

Előre is a köszi az értelmes válaszokat.

UI: Idióták kíméljenek, ez nem annak az ideje.

2016. aug. 13. 02:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolod anyósod direkt blokkolni akarta a szexualis vagyatokat valamilyen szerrel?! jezusom! Keresnem kell egy arva pasit...

De a kerdesedre valaszolva talan letezik ilyen cucc, azoknak akiknek folyamatosan szexelni van ingere, tehat betegek... De nem tudom, be tudna-e szerezni a mami minden szegyen nelkul a patikaban ha letezik ilyesmi...

2016. aug. 13. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
És hogy jön ez a fogamzásgátlás kategóriába?
2016. aug. 14. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre válaszoljak, ilyen szer nem létezik. A seregben használtak ugyan brómot, de annak se azonnal jött meg a hatása, hanem több nap múltán.

A szexuális vágy viszont nem megy varázsütésre. Az ember nem gép. Előfordul, hogy épp nem tud ellazulni, valami erősen foglalkoztatja, vagy a környezet zavarja. Abból, hogy egyszer nem állt fel a bré, nem kell messzemenő következtetéseket levonni.

2016. aug. 14. 08:52
 4/5 benedik85 válasza:

Tapasztalatból mondhatom, hogy anno nekünk is voltak feleségemmel hasonló problémáink és ne haragudj meg ezért a barátodra, de ezt nagyban befolyásolja a kipihentség minden téren.

De válaszolva a kérdésre, én is több ilyen helyzetet hallottam már, így van egy-két ötletem. Ezen túl a csökkent agyú válaszolóknak mondanám, hogy állatoknak (pl: kutyáknak ) is lehet fogamzásgátlót felírni, bár a célra szerintem a női is elég. Magyarán ha azt adta be barátodnak elképzelhető, hogy előfordulnak problémák.

2016. aug. 15. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Idióták kíméljenek. Akkor ne beszélgess magaddal.
2016. aug. 15. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!